Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Flăcările gemene ale Căii Soarelui – Calea Iluminată a Marelui Soare Central

gemene

Atunci când au fost create, Divinul a dorit să creeze în părți egale esența întregii Creații, a tot ceea ce există, și în care însuși Divinul exista în două părți distincte în interiorul Întregului Divin.
Așadar, a creat din substanța energetică a unui singur suflet două forme, masculin și feminin, care să se completeze reciproc. În același timp, fiecare va avea în sine puțin din celălalt, astfel încât să se înțeleagă mai bine și să găsească un echilibru mai mare atunci când vor deveni din nou Unu.

Atunci, Creația a sărbătorit concepția și nașterea primelor flăcări gemene ale Focului Central din Sorii Centrali, și au fost numiți bărbat și femeie; ei puteau să experimenteze deplinătatea adevăratului lor suflet atunci când deveneau Unul – bărbatul fiind creat astfel încât să se potrivească perfect în interiorul femeii, și în procesul unirii, să creeze altă ființă.

În anticele Școli de Mistere din Egipt, precum și în cele mai vechi, se știa faptul că flăcările gemene aveau un anumit scop al sufletului și o misiune specială de îndeplinit, iar acoliții erau testați cu foarte mare atenție, pentru a se vedea dacă îndeplineau anumite cerințe. Înaltul Preot și Înalta Preoteasă a Înaltelor Temple ale lui Ra citeau, la naștere, înregistrările sufletelor bebelușilor și concepeau hărți astrologice care cofirmau într-o anumită măsură înregistrările, și identificau imediat astfel de flăcări gemene din Marii Sori Centrali, întrucât aveau o combinație unică de atribute după care erau recunoscute. Aceste flăcări gemene erau cunoscute drept Înalții Inițiați.

Unii dintre aceștia se reîncarnau în anumite momente, și aveau semne specifice pe corp care erau citite. Multe dintre aceste simboluri și semne se aflau în corpurile eterice sau în corpurile sufletului superior, iar acele preotese care puteau citi semnele îi identificau imediat pe cei chemați în serviciul divin.

La vârsta de trei ani, erau preluați de gardienii templului pentru inițieri și pregătiri intensive în ordinele secrete ale Școlilor de Mistere, și erau pregătiți conform scopului sufletului, a chemării și a serviciului mai înalt pentru care au venit pe Pământ.

În vremurile antice, odată ajunse la maturitate, aceste flăcări gemene își asumau un rol de conducere; ele fuseseră antrenate intensiv în Mistere, inclusiv în anticele rituri sexuale sacre, în care au fost învățate cum să ia parte când au atins o anumită vârstă.
Astfel de uniuni erau considerate sacre, și cu cât mai înaltă era chemarea sufletului, cu atât mai onorată erau sanctitatea uiunii. Se știa că nicio a treia parte nu avea voie să ia parte la o astfel de uniune, întrucât ar fi perturbat caracterul sacru al energiei creative, precum și focalizarea acestor energii asupra creșterii și inensificării puterii create de cei doi în uniunea lor – sau căsătorie alchimică, căci conținea riturile alchimiei și ale contopirii sacre, și odată cu ele, întreaga înțelegere cosmică a ecuațiilor Soarelui și Lunii Superioare, care erau cele ale sacrelor căi mistice.

Deseori, în astfel de uniuni, triada intra în joc, cel de-al treilea asumându-și rolul neutru de susținere a spațiului, a energiei celor doi, căci se știa faptul că o astfel de energie puternică precum cea creată de gemeni era ca o sabie cu două tăișuri, și trebuia canalizată în moduri corecte.

Triada Isis, Osiris și Horus are la baza ei această cunoaștere.
Însă, în același timp, gemenii creau o a doua triadă, care era fuziunea cu Soarele Central, deci cu focul sacru, care aducea cele două triade împreună – cea a pământului și cea a Soarelui cosmic, iar puterile magice ale acestor energii erau eliberate, fapt ce aducea cu sine elevarea energiilor cu ajutorul căruia te puteai schimba pe tine; apoi, această energie era infuzată în munca misiunii personale pe care cei doi o făceau împreună.

Sacra Uniune Mistică a Flăcărilor Gemene nu era niciodată doar pentru uniunea lumească pe care o cunoaștem noi, ci era folosită ca o cale mistică specială către radierea completă a Soarelui Central cu cei doi, și apoi, ca o fuziune alchimică pentru a o amplifica – aducând astfel enorme schimbări în conștiința celor pe care îi atingea.

Odată inițierea în ordinul superior atinsă, reieșea acel rol de conducere central, acea stare întru Christos completă, iar această energie putea fi canalizată pe deplin în lucru, care era astfel amplificat, iar aceste suflete aflate cu totul în serviciu divin creau această energie între ele, care înălța și îmbunătățea viețile celor aflați sub conducerea sau aripa lor.

Era o cale spirituală extrem de înaltă, o cale mistică diferită de oricare alta, o cale de iubire superioară care devenea o forță alchimică. Nimeni nu pornea pe o astfel de cale cu jumătate de inimă, ci cu dedicare totală, știind că nu era vorba niciodată despre ego – ci despre acea muncă combinată în serviciu divin, pe care fusese de acord să o împlinească, și pentru care s-a încarnat.

Acestea sunt căile superioare ale Misterelor, care erau adesea numite Căile Superioare ale Destinului și a Sorții, iar cei care făceau această muncă deveneau una cu calea, pentru a fi transformați în acea Cale superioară a Soarelui, adică cea a Marelui Soare Central.

Inițierile de-a lungul Căii Soarelui erau extrem de severe, și puțini reușeau să ajungă la capăt – dacă nu reușeau să susțină fuziunea alchimică și energiile focului sacru, din cauza scăderii prea joase în vibrație, la un anumit nivel, se dezintegrau. Doar cel mai puternic reușea, fapt ce însemna că era împuternicit cu forță interioară, cu iluminare interioară, cu acea energie mistică însăși, și urma astfel căile superioare ale învierii și ascensiunii, într-un mod iluminat și mistic.

 

Trebuia ca vechiul sine al pământului să moară la propriu, și să dobândească ceea ce nu era al pământului, ci al Soarelui Central Iluminat. Își păstra forma fizică pentru munca de aici, dar se afla într-o stare vibrațională diferită, cosmică.

În astfel de uniuni alchimice, devotamentul și deplina înțelegere și acceptul de a merge împreună pe această cale, era un ingredient esențial. Dacă nu era dispus să se dezintegreze, și să fie restructurat, reinventat și extins dincolo de normă, atunci o astfel de cale nu se deschidea – era blocată pe mai multe nivele.
Pentru acele Flăcări Gemene care au o cunoaștere și o înțelegere naturală a acestor lucruri, aceste Căi ale Soarelui sunt ceva de care își amintesc în adâncul ființei lor, și atunci când își întâlnesc geamănul, recunosc și știu asta imediat.

În ultimii ani, mulți au trebuit să treacă prin inițieri severe în planurile interioare, și adesea s-au simțit ca și cum totul se dezintegra și se dizolva. Acele inițieri au avut scopul de a pregăti aceste suflete pentru cea mai înaltă misiune posibilă, și ei știu asta. Majoritatea au un simț foarte mare al chemării și scopului divin – și sunt pasionați. Pentu ei, aceasta este singura cale, calea cea mai înaltă posibil, iar atunci când se întâlnesc, sunt complet dedicați acestei căi și serviciului reciproc și al Divinului. Nu poate fi mai puțin de atât. Pentru ei, aceasta este cea mai înaltă cale. Și cere TOTUL.

Există doar câțiva astfel de gemeni încarnați, și ei știu cine sunt.
În alte încarnări, în alte dimensiuni și forme de viață, au făcut întotdeauna această muncă, căci ei sunt cosmici, și nu ai acestui pământ.

Cei care au urechi să audă, să o facă cu auzul interior.
Cei care au ochi, să vadă cu ochii interiori.
Cei care știu, să pornească pe cale!
Vremea este acum!

Sursă: Judith Kusel – https://judithkusel.wordpress.com/tag/twin-flames/
Traducere: Dayanara

Etapele relatiei de tip Suflete GEMENE

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">