Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Etapele relatiei de tip Suflete GEMENE

soulmates

Fazele relatiei dintre “flacarile gemene”

Recunoasterea si faza temporara de trezire

Ambii se recunosc unul pe altul la un nivel sufletesc si simt ca si cum s-au mai intalnit inainte. Evenimente de sincronicitate au loc pentru a crea uniunea, chackra inimii se deschide si ambele suflete fuzioneaza intr-o a treia energie unificata. Ambii experimenteaza o accelerare de intelegere spirituala.
Scopul etapei de recunoastere: pentru a activa memoria fiecarui suflet in parte cu ce misiune are si pentru a-l ajuta sa trezeasca pe fiecare la un nivel de constiinta mult mai inalt.

Testarea

Trezirea spirituala dispare. Ego-ul se reinstaleaza. Unul sau amandoi incearca sa aduca relatia in “vechiul model” de iubire, relatii care scot in evidenta dorintele ego-ului si false credinte. Conflictele interioare apar. Cei doi rumega catre ceea ce ai au fost invatati sa creada cum ar trebui sa fie cel drag lor, si cum o relatie ar trebui sa le serveasca lor. Amandoi se simt in acelasi timp inspirati si rasturnati de puterea uniunii. Indoielile incep sa apara, facandu-I pe unul sau pe ambii sa-l vada pe cel drag intr un mod critic si suspicios.
Scopul “etapei de testare” este : sa cauzeze concepte mentale invechite despre relatii pentru a le scoate la suprafata si a fi sterse.

Criza

Criza flacarilor gemene este sa realizeze sa rejecteze credintele egotice despre relatiile de dragoste sau sa rejecteze dragostea lor. Trebuind sa renunte la ego sau la identitatea bazata pe dorinte si credinte pentru a imbratisa o experienta mai inalta a dragostei poate duce la incapatanare si anxietate. Frica poate lua conducerea declansand multe modele emotionale disfunctionale obisnuite. Fiind martorii paternurilor, acestea pot fi eliberate. Cu toate ca frica exista, flacarile gemene se intalnesc impreuna in cicluri de lipire, confensiune, iertare, si pentru a face dragoste. Aceste ritualuri cimenteaza inalte niveluri de constinta in energia celor doua flacari.
Scopul “etapei de criza”: sa obtina oportunitati de vindecare si maturizare a corpului mental si emotional.

Dinamicul fugarului

Spiritul uman natural prezinta anihilare in fata constintei unificate divine codate in interiorul uniunii dintre cele doua flacari gemene. Durerea corpului apare cat si mecanismul vechiului ego supravietuit sau butonul barierei emotionale si mentale paterne ca Apararea, Rezistenta, Manipularea, Furia, Vinovatia si Judecata creste. Unul sau ambii devin emotional si mental inundati cu suferinta foarte mare la nivel sufletesc, apare respingerea si abandonul. Durerea de nesuportat a sufletului lasa pe unul sau pe ambii sa se retraga fizic si blocheaza comunicarea in frica si inutilitate. Unul sau ambii poate de asemenea sa incerce fara succes sa recreeze armonia unificata intial.
Scopul etapei fugarului dinamic: pentru a propulsa pe ambii fata de Dumnezeu pentru vindecarea si maturizarea corpului spiritual.

Cedarea

Directia si rezultatul sunt lasate in mainile lui Dumnezeu in adevarata credinta si incredere ca uniunea este sub protectie divina. Este acceptat faptul ca, ce este cel mai bine si destinat pentru armonizarea fizica va fi la timpul potrivit (ambele flacari gemene trebuie sa ajunga la “iluminare” pentru a se materializa si fizic). Celor doi li se da spatiul si libertatea de a evolua in ritmul lor propriu si in modul lor.
In acest stagiu, frecventa de compasiune se intoarce si se mentine. Geamanul care s-a predat detine un spatiu in inima pentru sufletul lor geaman in timp ce exploreaza complet viata in drumul spre a deveni un spirit iluminat. Acest lucru poate fi un lucru de canalizarea iubirii neconditionate catre arta, muzica, a scrie, a invata, servicii de caritate sau alte lucruri creative.
Tentatia de a te angaja in lupta cu ego -ul sau a renunta este foarte atragatoare si multi nu rezista, de aceea multi nu mai ajung la Predare, Radiere si Armonie. Incercati sa nu uitati ca nu este spatiu pentru judecata intre cele doua perechi de suflete. Fiecare suflet invata mai mult prin propriul mod si propria lor cale. Ganduri de iubire vor fi resimtite in subconstient de la cealalta flacara geamana, si va tine iubirea puternica.
Scopul stagiului de predare: sa ajute fiecare suflet sa renunte la ego, sa dezvolte comunicarea cu Dumnezeu si sa demonstreze increderea lor oarba in Dumnezeu , sa faca ce crede mai bine atunci cand e timpul.

CARE SUNT ULTIMELE ETAPE ale relatiei de tip SUFLETE GEMENE

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">