Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Fostul prefect, Ioan Marinescu are nevoie de ajutorul nostru!

Fiecare dintre noi trece prin experiența de a fi OM. De foarte multe ori aceasta înseamna și multă suferință pentru ca nu reusim să ne “adunăm” în noi înșine, nu reușim să facem pace cu tot ce suntem și ne înconjoară și desigur, uitam total că suntem copiii lui Dumnezeu.

Ne străduim “să facem față vieții” așa cum știm și putem înțelege la un anumit moment. Nimeni nu este scutit de acest proces. Poate ca cele mai mari “examene” in viața fiecăruia sunt acelea în care ne punem cinstit în fața oglinzii și ne recunoaștem așa cum suntem cu adevărat, și începem să ne punem bucățile de suflet înapoi. Ca într-un puzzle pe care îl vom completa cu bucuria și puritatea unui copil.

Viața cere viață pentru a putea continua. Și tu și eu și fiecare dintre noi suntem viață și o putem direcționa asa cum ne dorim ca să ne fie bine, dar si pentru a oferi celor din jur.

Domnul Marinescu știe că este un om iubit și apreciat de toți cei care au reușit să-l cunoască. Devotat celor dragi și gata oricând să-și sprijine semenii, astăzi are nevoie să-l ajutăm să depășească această perioadă mai delicata din punct de vedere medical.

Pentru ca doar uniți suntem o forță și putem fi o lumina și o sursă de viață pentru cei care au nevoie de noi.

Fost prefect al județului Dâmbovița, domnul Ioan Marinescu, a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloidă secundară unui sindrom mielodisplazic și are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală la o clinică de specialitate din Turcia. Tratamentele sunt foarte costisitoare, astfel că orice sprijin îi va fi de folos.

  • Puteți face donații în următoarele conturi, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Ioan Marinescu:

Lei – RO20RZBR0000060015329622

Euro – RO15RZBR0000060022528082

USD – RO31RZBR0000060022528085

Și dincolo de ajutorul financiar, sprijinul dumneavoastră sufletesc poate face adevărate minuni! Fiți deci alături, așa cum știți și puteți mai bine, de domnul Ioan Marinescu, pentru că așa a lăsat Dumnezeu, ca oamenii să fie uniți în cele mai grele momente.

Domnule Marinescu, știm cât de mult iubiți muntele! Vă așteptăm să-l descoperim în continuare și doar pe cele mai frumoase vârfuri.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share