04/12/2020

Fostul viceprimar, Cosmin Bozieru, a fost astăzi desemnat candidat la funcția de primar din partea Pro România

Cosmin Bozieru, fost viceprimar, a fost desemnat ca și candidat din partea Pro România Dâmbovița, la funcția de primar al municipiului Târgoviște. Anunțul a fost făcut astăzi de către senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România, în cadrul unei conferințe de presă. În același context au fost anunțați și candidații pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște. Mai multe detalii AICI.

”Îl felicit pe Cosmin și îi mulțumesc pentru curajul și determinarea de care dă dovadă. Am ținut cont în alegerea noastră de experiența pe care o are în administrația publică și de faptul că este cel mai la curent cu toate problemele municipiului. A fost direct implicat în administrație, cunoaște proiectele în derulare, și are soluții legate de dezvoltarea municipiului Târgoviște. Vom face o campanie foarte insistentă pentru municipiul Târgoviște. Pro România este un partid care se adresează în special tinerilor, intelectualilor, salariaților și ne propunem să avem o cotă foarte importantă din electoratul din municipii și orașe.” a spus senatorul Adrian Țuțuianu.

Cosmin Bozieru are 42 de ani, este absolvent al Facultății de Științe Economice și masterand în Științe Economice. A lucrat ca reprezentant de vânzări în mai multe societăți comerciale și a fost administratorul unei firme. Din 2012 până în 2015 a fost consilier local, viceprimar în perioada 2015-2017, și consilier la cabinetul primarului în perioada 2017-2019.

Imagini din conferința de presă, Cosmin Bozieru, 26 iulie 2020:

Cosmin Bozieru, declarații pe larg:

”Sunt onorat și determinat să fac tot posibilul ca împreună cu echipa mea să câștigăm alegerile din septembrie. Am lângă mine oameni frumoși, majoritatea dntre ei nu au făcut politică și mă bucur că au ales să se implice alături de mine în încercarea de a dezvolta orașul în următorii 10 ani.

Pentru că despre asta este vorba la Pro România Târgoviște, despre o viziune de dezvoltare economică, socială și culturală a municipiului Târgoviște.

Le vom spune oamenilor în următoarele zile despre proiecte majore pe care vrem să le implementăm.

Trebuie să elaborăm o strategie de dezvoltare locală nouă, pentru că ceea ce avem acum, nu este altceva decât o gargară inutilă. Strategia de dezvoltare locală trebuie să cuprindă priorități realiste și în același timp să seteze pașii necesari pentru ele.

Pro România Târgoviște o să transforme acest nou document strategic într-un document normativ prin elaborarea unui plan urbanistic general complet digitalizat. Acest plan urbanistic general va sta la baza dezvoltării municipiului Târgoviște în următorii zeci de ani și va oferi indici reali, cadastrali, istorici, culturali și sociali.

Propunem ca o parte componentă a planului urbanistic general să o reprezinte dezvoltarea unui sistem informatic integrat, pentru digitalizarea tuturor proceselor din cadrul administrației locale.

Intru în această competiție cu obiectivul clar de a câștiga funcția de primar, va fi dificil, dar sunt încrezător în victorie pentru că am alături de mine cea mai bună echipă.

Dacă până acum primarul PSD a fost ocupat doar de cosmetizarea orașului, noi ne propunem să realizăm obiective majore. Unul dintre acestea este inelul doi de centură.

Vom discuta cu primarii din jurul Târgoviștei și le vom prezenta proiectul nostru  care va avea implicații majore în dezvoltarea economică a județului. Știu că sunt dezamăgiți de faptul că actualul primar nu i-a consultat cu privire la circuitul transportului public în comun și îi asigurăm că vom găsi soluții pentru cetățenii comunelor pe care le conduc.

Zonele metropolitane reprezintă motoarele economice ale unui județ. Din păcate municipiul Târgoviște a rămas singurul municipiu reședință de județ fără perspectivă de dezvoltare a unei astfel de zone.

Construirea unui parc industrial

Ne întrebăm de ce ne ocolesc investitorii, dar nu facem nimic în acest sens. În tot acest timp primarul PSD este ocupat să astupe gropile din carosabil, să reabiliteze școli, să planteze panseluțe, și să spele străzi. Noi am spus mereu că acestea sunt activități necesare care intră în rutina zilnică a oricărei administrații publice locale, dar în același timp, primarul unui municipiu reședință de județ trebuie să aibă o viziune de dezvoltare economică pe termen lung.

Cu fiecare zi ce trece constat că primarul Stan nu vede mai departe de asfalt, școli, canalizare și înclin să le dau dreptate celor care spun că ar trebui să candideze la Răzvad, acolo unde de altfel locuiește.

Echipa mea va propune un proiect de fluidizare a traficului din municipiu, care va include construirea de parcări subterane și supraterane în centrul orașului și organizarea traficului rutier pe sensuri unice.

Dorim o colaborare cu toate formațiunile politice, care vor fi în Consiliul Local Municipal. Suntem o echipă deschisă la dialog pe probleme ce țin de dezvoltare economică, socială și culturală a municipiului.

Intru în această competiție cu obiectivul clar de a câștiga funcția de primar, va fi dificil, dar sunt încrezător în victorie pentru că am alături de mine cea mai bună echipă.” a declarat Cosmin Bozieru.

Citește și:

Candidații Pro România Dâmbovița pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște

Proiecte pentru municipiul Târgoviște – Cosmin Bozieru, Pro România Dâmbovița

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share