Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Fotbaliștii de la Poli susțin adopția câinilor fără stăpân

Va fi organizat un târg de adopții canine la stadion, cu ocazia meciului de sâmbătă, 18 septembrie.
Primăria Timișoara a lansat o campanie de adopție a câinilor fără stăpân, aflați în adăpostul public, desfășurată de municipalitate, societatea care are în concesiune serviciul de gestiune a populației canine fără stăpân și asociații de protecție a animalelor. În acest context, municipalitatea a lansat un apel adresat comunității pentru susținerea demersului, iar ca răspuns la apel, clubul sportiv Politehnica Timișoara și-a anunțat dorința de promovare a adopției câinilor fără stăpân.
Astfel, SSU Politehnica Timișoara, în colaborare cu Danyflor, asociația de protecție a animalelor Ecovet și Primăria Municipiului Timișoara, va organiza un târg de adopție canină cu ocazia meciului de fotbal Politehnica Timișoara v. Csikszereda Miercurea Ciuc, care va avea loc sâmbătă,18 septembrie 2021, la stadionul Dan Păltinișanu. Târgul de adopții va fi organizat la intrarea de la tribuna 1, între orele 15-16,30. Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul oficial: www.sspolitehnica.ro și pe canalele social media.
“Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conștientiza fenomenul abandonului și necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul ”, transmit reprezentanții SSU Politehnica Timișoara.
La Danyflor sunt, zilnic, în jur de 400 de câini fără adăpost. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor. ro sau pe facebook.
În cadrul campaniei, sunt programate 5 târguri de adopții canine, sub sloganul “Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share