Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Frumoasa adormită se trezește- Venus in mers direct din 15 aprilie

Venus este in mers direct din 15 aprilie, după 6 săptămâni de mișcare retrogradă. Pentru prima dată în 40 de zile, începe să se deplaseze în mișcare directă la 26 grade a zodiacului in semnul Pesti.

După ce a petrecut “40 de zile în deșert“, în introspecție, Venus a văzut în tot – și a decis în cele din urmă să “meargă mai departe“ și prinde viteză. 

Stația directă a lui Venus marchează o fază de manifestare a unei noi intenții și identități feminine. Indiferent de gen, partea YIN a psihicului vostru va experimenta o trezire.

Dacă în faza inițială, semințele au fost plantate în momentul când Venus a întâlnit Soarele pe cer, de data aceasta, când Venus se merge direct, sămânța se transformă într-o floare frumoas[, la fel cum Venus devine tot mai strălucitor pe cerul dimineții.

De acum până ce Venus ajunge la cea mai mare elongație de dimineață, vă veți simti in largul vostru cu Sinele feminin și veți dori să-l exprimați “în termenii voștri“. În următoarele 50 de zile, acest îndemn de individualizare feminină va face să vă asumați întreaga responsabilitate pentru sentimentele și pentru alegerile voastre.

Acum aveți curaj și știți ce vreți – pentru că ați avut suficient timp în timpul mersului retrograd să reflectați pe problemele inimii sau ale valorilor personale, acum simțiți că după toată introspecția, este timpul pentru a acționa pentru valorile si sentimentele voastre.

Singurul pericol în timpul acestei faze a lui Venus este pericolul asumării. Este posibil să aveți tendința de a crede că tot ce aveți nevoie este “arătat“ și așteptați lucruri de la alții doar pentru că “voi sunteți voi“. Pe de altă parte, la fel cum Venus ia viteză, sunteți de asemenea, deschiși la schimbare, de a “face munca“ și a trece la următorul lucru până când găsiți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Dar, chiar înainte ca Frumoasa adormită să se trezeasă, mai aveți o încercare. Pentru că Venus se întoarce direct la 26 de grade in Pesti, ea trebuie să facă față pentru ultima dată durerii separării (ultimul pătrar a lui Venus cu Saturn dintr-o serie de 3) și Rana Inimii (Venus în conjuncție cu Chiron). Aspectul va dura până la o săptămână, din cauza mișcării lente atât a lui Venus cât și a lui Saturn.

Inainte de a merge retrograd pe 25 martie, Venus, la fel ca prințesa Aurora și-a înțepat degetul la roata de tors și a adormit, Venus a lăsat inima îndurerată de Chiron. Iar acum, când ea se trezește în sfârșit, avem același scenariu, pentru că Chiron rătăcește pe cer la aceleași grade ca și Venus. Sau nu-i așa?

Ultimele săptămâni au fost dureroase și ne-au cerut să revizuim Rănile noastre și să mergem profund în durere. Și, “mulțumită“ lui Saturn, ni s-a cerut să mergem cât de profund putem, până când nu mai există loc pentru a merge.

Dar, de data aceasta, că Venus se trezește și permite pentru ultima data să fie rănită, lucrurile sunt destul de diferite.

Ați deschis deja inima la durere și ca urmare a confruntării celor aproape uitate, dar acum aproape rezolvate – rănile, acum sunteți o persoană diferită. Ați făcut pace cu acele părți din voi – vina, rusinea, inadecvarea – și ați învățat să trăiți cu ele. Și învățând să trăiți cu ele, acum sunteți gata să trăiți fără ele. Acum vă este clar care este adevărata voastră valoare și de ce aveți într-adevăr nevoie.

https://astrobutterfly.com, inaloveworld.wordpress.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">