Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Fundatia Comunitara Dambovita: GALA COMUNITARA ”Dam o sansa vietii”

11071343_1570019316610603_540710838_oGrupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Dâmbovița, cu sprijin instituţional de la ARC şi de la Fundaţia Comunitară Prahova, organizează miercuri, 22 aprilie  2015, la ora 18.00, în incinta Hotelui Nova din Târgoviște, o gală caritabilă, al cărei scop este atragerea de resurse pentru constituirea fondului de sănătate „Dăm o şansă vieţii!”.

Participarea la acest eveniment presupune o donaţie minimă de 100 lei/persoana întreaga sumă strânsă urmând a fi folosită în vederea achiziţionării unui bilirubinometru necesar efectuării unor analize speciale, pentru nou-născuţii Maternității din Târgoviște. O parte din banii necesari pentru cumpărarea acestui aparat, au fost strânşi la gala caritabilă organizată de grupul de iniţiativă pe 10 decembrie 2014, adică suma de 5300 lei.

Seara de gală va include o licitaţie de obiecte și servicii donate, dâmboviţenii prezenţi la gală se vor bucura atât de momente artistice deosebite, cât şi de o prezentare de modă a creatoarei Luckyana Gropescu.

Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Dâmbovița (GI FCDB) face parte din Programul Național de dezvoltare de Fundații Comunitare din România www.fundatiicomunitare.ro, inițiat de Asociația pentru Relații Co-munitare (ARC) www.arcromania.ro și are ca scop înființarea Fundației Comunitare Dâmbovița. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv GI FCDB organizează diverse activități de atragere de fonduri din comunitate, de la indivizi și companii, cu sprijin instituțional de la Fundația Comunitară Prahova (cont bancar, chitanțe, management financiar și administrativ

Grupul de inițiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa

FB: http://on.fb.me/1o7Zkm1

Reprezentant:

Irina Constantinescu

T: + (40) 785 – 212.590

M: fundatiacomunitaradambovita@gmail.com

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share