Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Fundatia Comunitara Dambovita – Iti doresti o schimbare in jurul tau?

  Cine suntem?

Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Dâmbovița își propune să aducă împreună dâmbovițenii prin implicarea lor în dezvoltarea comunității cu: idei, timp, soluții la problemele comunitare, bani.

Acest grup și-a propus să înființeze Fundația Comunitară Dâmbovița, organizație locală care va fi preocupată să identifice probleme, nevoi ale comunității, să adune resurse din comunitate pe care să le întoarcă eficient în comunitate, în domenii precum: educație, cultură, antreprenoriat, tradiții, ecologie, spațiul comunitar urban și rural, turism, sănătate, patrimoniu etc.

10695086_1474325746179961_826031193_n

Prin activitatile sale, grupul, promovează și susține inițiativele care vin din partea dâmbovițenilor, încurajează parteneriatele între cetățeni, organizații non profit, autorități, firme, pentru o comunitate puternică.

De asemenea și-a propus să organizeze o serie de evenimente prin care să aducă oamenii împreună, să se bucure de timp liber de calitate dar care are în vedere strângerea și gestionarea în mod profesionist și transparent a donațiilor pentru finanțarea unor proiecte comunitare de succes, în care dâmbovițenii cred.

Fundația Comunitara Prahova, sustine juridic Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitara Dâmbovița până la înființarea Fundației Comunitare Dâmbovița.

Încurajăm proiectele comunitare locale, încurajăm inițiativa comunitara locală! Fiți parte a acestei organizații comunitare! Împreună mișcăm lucrurile în comunitate!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin