Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Furtuna a facut dezastru la Targoviste

Marti dupa-amiaza, natura s-a dezlantuit la Targoviste. Dupa ce soarele a stralucit puternic toata ziua, spre seara, ploaia cu grindina si vantul puternic au pus stapanire pe intreg municipiul. In urma potopului, unele strazi pareau lacuri de acumulare. 
In ultima perioada, binecunoscutele furtuni de vara sunt din ce in ce mai puternice. Marti seara potopul s-a abatut asupra municipiului Targoviste, iar furia naturii parea de neoprit. Cantitatea mare de precipitatii cazute a inundat mai multe strazi, iar vantul puternic, de peste 70 km pe ora, a ridicat un acoperis de pe un bloc, aruncandu-l peste doua masini stationate. Acest incident a fost inregistrat  pe strada I.E.Florescu, din microraionul XII.
Unul dintre autoturisme a fost distrus in proportie de 50%, iar cel de-al doilea are plafonul indoit. Locatarii din zona au spus ca s-au speriat de zgomotul puternic cauzat de caderea acoperisului. Pompierii au estimat ca acesta avea o suprafata de 280 mp. Oamenii au ramas fara cuvinte la vederea peisajului creionat de natura dezlantuita.
Pentru ridicarea acoperisului de pe masinile distruse a fost solicitat ajutorul pompierilor.
“Un echipaj de pompieri de la detasamentul Targoviste a fost solicitat pe strada I.E.Florescu pentru a interveni in cazul unui acoperis cazut pe doua masini parcate. De asemenea, s-a intervenit si pe strada Parvan Popescu pentru degajarea unui copac cazut pe partea carosabila. In niciuna dintre cele doua situatii nu au fost victime.” – Gabriel Gatej – ISU Basarab I Dambovita

Pompierii s-au ocupat de curatarea celor mai afectate zone din municipiu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share