Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București, desfășoară, în perioada 9-11 aprilie, proiectul anual Future Lab. Cum viața în timpul pandemiei trebuie să continue, dorim să ajutăm studenții să aibă o perspectivă mai clară asupra planurilor lor de viitor și modul în care acestea pot fi realizate.
Proiectul promovează depășirea obstacolelor și gândirea liberă în vederea progresului. În cadrul acestui eveniment, care se va desfășura exclusiv în mediul online, tinerii participanți vor fi îndrumați de speakeri, pe durata webinariilor, în primii pași spre integrarea pe piața muncii și clădirea unei cariere de succes. Aceștia vor putea afla și răspunsurile la diversele probleme cu care se confruntă, ajutându-i, astfel, să facă cele mai potrivite alegeri pentru evoluția corespunzătoare aspirațiilor și pasiunilor fiecărui participant.
De asemenea, Future Lab nu vizează numai dezvoltarea profesională, ci și cea personală, fiind aduse în discuție și subiecte precum cunoașterea sinelui sau încrederea în sine. Totodată, participarea la acest eveniment îi va putea ajuta pe studenți să facă rost de orele de practică profesională necesare, deoarece fiecare webinar însumează două ore de practică profesională.
Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine
În cadrul edițiilor anterioare, proiectul Future Lab a fost primit cu mult entuziasm, adunând numeroși tineri dornici de a afla cum își pot transforma visurile în realitate, ale căror impresii au fost pozitive:
„Future Lab a fost mai interesant decât credeam că va fi. Faptul că a existat interacțiunea dintre speaker și studenți a fost un plus. Din cele două webinarii la care am putut participa, am învățat despre educația financiară și că economisirea este primul pas către bogăție. Mereu este bine să avem bani puși deoparte sau, cum ar zice românul, „bani la saltea” (un aspect pe care nu îl înțelegeam până atunci. Nu știu, însă, dacă este specific generației mele, Generația Z, sau dacă sunt eu mult prea cheltuitor). De asemenea, pe lângă bani și cum îi poți strânge eficient pentru a-ți cumpăra mașina visurilor, am învățat și despre gestionarea timpului și cum ar trebui să ne prezentăm la un interviu (unde prima impresie contează nespus de mult). Ni s-au oferit numeroase tips & tricks despre cum să facem față cu succes unui interviu. Ne-au fost puse întrebări pentru a vedea dacă ne încadrăm la un anumit job, iar acela a fost momentul în care am realizat că nu mă pricep la nimic și am rămas cu întrebarea „ce fac greșit cu viața mea?”. Totodată, am realizat faptul că este bine să știi ce-ți place, iar dacă nu știi deocamdată, încă mai ai timp să descoperi! Așa că nu ezita să dobândești aptitudini noi și descoperă ce-ți place, fii mereu tu și nu renunța ușor! Mulțumesc Future Lab pentru o experiență atât de frumoasă!” – George Daniel (participant la ediția de anul trecut)
9-11 aprilie, proiectul anual Future Lab
„Ediția de anul trecut Future Lab a fost prima la care am participat și pot spune că m-am îndrăgostit de conceptul din spatele acestui proiect, ceea ce m-a determinat să îl coordonez și eu la un moment dat, lucru care chiar s-a întâmplat. Am participat la webinarii atât pe teme de dezvoltare personală, cât și profesională. Speakerii au fost foarte bine aleși, au acoperit teme de interes pentru toată lumea. Cu siguranță fiecare student în parte a avut posibilitatea să participe la un webinar pe o temă de care chiar era pasionat. De asemenea, am aflat o mulțime de lucruri noi, am reușit să pun în practică cele învățate și să mă dezvolt mai mult ca persoană. Pentru studenții FLLS a fost cu atât mai bine, fiindcă și-au putut îndeplini orele de practică profesională participând la aceste webinarii. Studenții au îmbinat utilul cu plăcutul, iar echipa coordonatoare a făcut o treaba minunată.” – Andreea Munteanu (participant la ediția de anul trecut)
Pentru detalii suplimentare despre proiect, puteți contacta Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, pe pagina de Facebook ASLS România.
călător pe la reviste pe la câteva edituri “…spunea mama: fluturii făceau curte florilor şi-atunci am mişcat prima dată, apoi zi de zi pântecu-i zvâcnea aşa cum ţi se zbate ochiul stâng. când m-am născut căzuse bruma. eu n-am vrut sa ucid fluturii” în rest, căţărare liberă
EXCLUSIVE BREAKING NEWS
„Atmosfera sfârșitului unei domnii”: Gheorghe Piperea asupra moțiunii de cenzură împotriva lui von der Leyen
Furtună devastatoare în Sinaia: Vântul a smuls acoperișuri, a doborât copaci și a blocat traficul
Partidul AUR a fost amendat cu 25.000 de euro pentru nerespectarea datelor cu caracter personal
Un ciclon mediteranean ar putea lovi România și Bulgaria dupa data de 9 iulie
Sinteza zilei. Cele mai importante evenimente naționale și internaționale, 3 iulie 2025
Feribot scufundat în Bali, Indonezia. La bord se aflau 65 de persoane, 6 oameni au murit
SPIRITUALITATE
Povestea incredibilă e medicului Ioan Boilă. Cum a reușit să trateze gratuit mii de oameni încă din anii 90
Sfaturi de viață de la Dr. Ioan Boilă: „Omul nu e doar un trup bolnav, ci un suflet care suferă”
Cum poți purifica energiile din locuința ta pas cu pas?
Proverbe japoneze. Fără oameni simpli, nu există oameni mari
Te ajutam sa faci bagajul!
SANATATE
Cum influențează stresul sănătatea mintală și fizică?
De ce scade producția de colagen odată cu înaintarea în vârstă și cum poți contracara acest proces
Cum te poate ajuta masajul feței și al gâtului în prevenirea bolilor neurodegenerative precum Alzheimer
Tratamente complementare și remedii naturale în sprijinul celor care luptă cu cancerul
Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Abuzului şi Traficului Ilicit de Droguri
”O spun clar și ferm: toleranță zero pentru fraudarea concediilor medicale!”
URMARITI OFICIAL MEDIA PE CANALELE NOASTRE
AUTORII OFICIAL MEDIA
De ce ne sperie o VIATA NOUA? - Oana Grigore
Ce mai poti citi
Sadova Veche devine gazda unei experiențe gastronomice autentice, cu un producător susținut de „Produs în Banat”
Tentativă de fraudă online în numele Societății de Transport Public Timișoara
Consiliul Județean Dâmbovița continuă investițiile în localitățile din județ. 23 de UAT-uri, parte din cea mai recentă etapă a PJDL