Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gabriel Boriga: „Targovistea are nevoie de un factor de echilibru…”

Desi mandatul de primar i-a fost intrerupt, Gabriel Boriga nu renunta la conducerea municipiului Targoviste si va candida la alegerile partiale, organizate la data stabilita de Guvern.
Plecand de la premisa ca Targovistea are nevoie in primul rand de continuitate, Gabriel Boriga incearca sa isi reia functia de primar, candidand ca independent la urmatoarele alegeri organizate la Targoviste. In acest moment, municipiul este un intreg santier si la propriu si la figurat, iar cel care a inceput aceste proiecte de modernizare la nivel european intentioneaza sa le si finalizeze.

 Acesta a declarat ca:
„Santierele inseamna dezvoltare, inseamna progres, inseamna o viata mai buna pentru locuitorii acestui oras. 

Da, am anuntat si va reconfirm faptul ca voi candida la alegerile organizate atunci cand Guvernul va hotari. Voi candida ca si independent si o fac cu toata sustinerea celor care de-a lungul celor sase ani in care am condus Targovistea au fost alaturi de mine, au crezut in mine si si-au pus sperantele intr-un om tanar, intr-un om care poate sa schimbe fata orasului. 

Vedem ca orasul se transforma in bine in fiecare zi, vedem ca lucrurile se schimba in mai bine, tot in fiecare zi. Mi-am luat acest angajament fata de targovisteni si sper sa imi pot duce mandatul la capat pana in 2016. 

Targovistea are nevoie de un candidat independent, are nevoie de un factor de echilibru, are nevoie de un om care sa fie capabil sa duca proiectele la bun sfarsit si eu cred ca am demonstrat acest lucru pana acum.”

Gabriel Boriga are incredere ca, pe langa sprijinul cetatenilor care sunt alaturi de el, va avea parte si de sustinerea partidelor politice.
„Ma astept, sincer sa fiu, la acest lucru deoarece s-a vazut ca un primar echilibrat poate sa duca proiectele Targovistei pe mai departe. Ma astept si sper ca voi gasi sustinere si din partea unor partide politice pentru ca ar fi pacat ca o disputa doar politica sa schimbe in acest moment aceasta panta ascendenta si de progres pe care o are Targovistea.”
Pana vor fi organizate alegeri anticipate pentru functia de primar, Gabriel Boriga va ramane la Primaria Municipiului Targoviste, in calitate de consilier.
„Sunt in continuare consilierul personal al primarului in exercitiu, al domnului viceprimar Ciprian Prisacaru, care a preluat atributiile de primar. Sunt alaturi de domnia sa si continuam in fiecare zi proiectele Targovistei, suntem pe teren, suntem pe santiere, suntem in locurile unde este nevoie de experienta, de dinamism si de tot ceea ce eu am facut pana acum.”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin