Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gabriel Cioaca: “Circarul sef al judetului, Adrian Tutuianu”

10634231_10203986845444294_477489965_nCapsatoare, pixuri, injuraturi, oameni dati la caini…

“Legat de derularea unor proiecte la nivelul municipiului Targoviste vrem sa aducem o lamurire.

Stiam despre aceste atacuri pe care Adrian Tutuianu urma sa le porneasca asupra Primariei Municipiului Targoviste, inca de acum doua saptamani, evident au venit oameni din PSD si ne-au spus ca domnia sa pune tunurile pe primarie, aceasta nefiind un bastion al PSD-ului in judetul Dambovita.

Au venit oameni din jurul lui Adrian Tutuianu si ne-au spus ce fac certaretul sef al judetului si am vazut chiar un titlu cum ca ar fi un dezastru in municipiul Targoviste. Eu cred ca dezastru e in capul acestui individ si sper ca balamucul pe care l-a promovat timp de doi ani de zile in judetul Dambovita si sa lase functionarii din Primaria Targoviste sa lucreze la proiectele la care sunt angrenati, proiecte pentru care nu are niciun merit.

Si fiindca s-a facut vorbire despre cele doua PID-uri vreau sa va aduc aminte ca la semnarea contractului de executie pe micro VI a existat o opinie spusa cu voce tare de un deputat din Dambovita, cum ca Adrian Tutuianu a facut tot ce i-a stat in putinta ca cele doua contracte de executie pentru PIDU-urile A si B sa nu fie semnate. Deci targovistenii trebuie sa stie ca daca ar fi fost dupa Adrian Tutuianu niciodata n-ar fi avut parte de reabilitarea acestor cartiere cuprinse in proiect, pentru simplul fapt ca nu avea primar PSD la Primaria Targoviste, intrucat aceasta este logica dupa care functioneaza acest individ. Ce interes ar fi avut un om normal la cap ca aceste proiecte sa nu fie derulate? Am aflat ca in conditiile in care PIDU-urile nu ar fi fost semnate, s-ar fi semnat SUBCARPATICA, proiect ale carui fonduri se derulau prin Consiliul Judetean. Daca motivatia atacarii acestor mari proiecte de infrastructura in municipiul Targoviste este doar lupta politica si electorala pentru alegerile prezidentiale si pentru cele de primar al municipiului, inseamna ca omul asta este inconstient. Daca ataci doua proiecte mari de infrastructura doar pentru a-ti asigura un beneficiu politic inseamna ca oamenii te-au ales degeaba si ca doi ani in care nu ai facut altceva decat sa provoci scandal in judet nu pot fi acoperiti decat cu un alt scandal.

De asemenea, ataca investitia de la Baza de agrement. Domnule Tutuianu, daca acest demers este pornit doar pentru a avea succes la alegeri eu vi-l doresc, dar lasati-ne pe noi sa lucram astfel incat la finalul perioadei sa ne bucuram cu totii de rezultatul acestor investitii, asa cum s-au derulat toate proiectele si s-au taiat pannglici, va promit ca o sa va invit la sfarsit, ca tot va place sa alergati dupa foarfeca sa taiati panglica, va invit sa pozati alaturi de noi asa cum va place, pe niste proiecte pe care n-aveti niciun merit.ipp

Adrian Tutuianu nu are niciun proiect pe mandatul sau si daca vreti va invit la Spitalul de endocrine ca sa vedeti ca de 3 ani, pe un proiect inceput tot de noi, se chinuie sa termine o casa. Aici se face diferenta intre ce face el si ce facem noi: zece scoli finalizate cu inca patru programe mari in care suntem implicati.

De fiecare data am spus sa avem calm, sa avem rabdare ca lucrurile se vor rezolva, referitor la disconfortul in trafic. Fara scandal, fara cearta, fara santaj, fara amenintari, fiindca in proiectele astea lucreaza oameni si nu roboti, iar ei trebuie sa lucreze in liniste, iar oamenii de-aici stiu foarte bine ca noi avem alt mod de a lucra cu ei. Niciodata nu veti auzi ca aici, in Primaria municipiului Targoviste s-a aruncat cu pixuri, s-a aruncat cu capsatoare sau ca oamenii au fost injurati; hai sa nu transferam balamucul de la Consiliul Judetean si in Primaria orasului. Intrebati-ii pe cei de-acolo cum se simt cand vin la serviciu. Atata timp cat eu voi fi aici nu o sa accept ca modul asta barbar, grobian de lucru cu oamenii sa se produca si la nivelul acestei institutii.

Sa-I intrebati pe viceprimarii de la PSD cum au fost primiti alaturi de Gabi Boriga, de Ciprian Prisacaru, cum ne-au multumit pentru aceasta primire si pentru faptul ca toata munca este una de echipa. Aici nu este doar un om care controleaza tot si da doar sarcini, asa cum se intampla la Consiliul Judetean, aici oamenii sunt intregi la cap si se lucreza intr-un mod civilizat. Aici nu se arunca cu pixurile si nici nu amenintam oamenii ca-I aruncam la caini.

In ultima perioada am observat ca domnul Tutuianu se pricepe la toate, la administratie, la medicina, la contabilitate, la economie, la sport, insa de fapt nu se pricepe la nimic, decat la a fi circarul sef al judetului. Pentru ca atunci cand nu te baga nimeni in seama, nici macar in lumea politica din Bucuresti, tot ce-ti mai ramane este sa faci circ la tine acasa. Cu ce se va alege acest judet daca el a reusit sa adune 20 de primari la PSD, ce va aduce acest lucru in plus la bunastarea acestui oras? In doi ani de mandate nu a reusit decat sa aduca 10 microbuze, 3 ambulante si niste ajutoare pentru sinistrati.

Daca acuzele pe care el ni le-a adus referitoare la lucrarile de pe PID-uri se dovedesc a fi nefondate, inseamna ca domnul Tutuianu a picat de papagal si cine i-a soptit toate aceste lucruri vrea sa si bata joc de el. Iar pana acum nu s-a dovedit absolut nimic din tot ce a spus, doar motive pentru a face scandal.

Aveam o mai buna impresie in ceea ce priveste cunoasterea legii in cazul domnului Tutuianu, si o sa vada ca in lege scrie ca aceasta verificare a proiectelor o fac oamenii care sunt atestati in acest sens, nu noi, din interiorul primariei.

Aceste deficiente din proiecte pe care doamnul Tutuianu le reclama sunt verificate si daca se va dovedi ca sunt nefondate, va trebui sa-si ceara scuze pentru toate aceste acuze.

Si ca sa-I dovedim domnului Tutuianu, ca desi suntem tineri, sau copii, cum spune el, ca noi avem alt caracter, il sfatuim ca mai intai sa-si faca curat in propria casa inainte sa arunce cu noroi la noi. In prezent exista sansa sa piarda un proiect foarte mare si important pentru judetul Dambovita datorita incompetentei sale, proiect pentru care fiecare dambovitean ar trebui sa scoata bani din buzunar.

Atunci cand primesti informatii de la institutii specializate, nu te duci si faci valva in presa, pentu ca acele informatii sunt secrete si poti pica sub imperiul unei fapte penale.

Nu vreau sa aduc in fata toate parerile oamenilor din PSD despre Tutuianu, pentru ca niciodata n-o sa fac public ceea ce discut in privat.

Cat despre prezenta domnului Tutuianu in zona Pidurilor, imi amintesc ca l-am vazut de doua ori, odata la mitingul PSD de la sala Polivalenta si odata cand isi cumpara pepeni de la Piata din Autogara, acestea au fost tangentele cu Pidul A.” a declarat city-managerul, Gabriel Cioaca.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share