Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

”Gata! I-am oprit!”, anunță cu entuziasm Ionel Petre. O victorie pentru România

Ceea ce credeam că nu se va întâmpla curând, într-o țară în care corupția înflorește în orice domeniu de activitate, iată că există semne de izbândă. Cu mult entuziasm, fostul Secretar de Stat în Ministerul Mediului dă vestea cea mare legată de exportul de masă lemnoasă: ”Gata! I-am oprit! Victorie pentru mediu!” anunță Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița.

Ieri, în Parlamentul României, s-a adoptat de către senatori un proiect inițiat de senatorul PSD Șerban Nicolae, care prevede interdicția cu caracter temporar a scoaterii din țară a unor produse provenite din activități agricole și de exploatare forestieră din România, cei care încalcă aceste dispoziții riscând închisoarea de la 5 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.

”Gata! I-am oprit!” Ionel Petre

”Gata! I-am oprit!” Ionel Petre

Așadar până în 2030 se interzice scoaterea din țară a masei lemnoase constând in: buștean, lemn rotund, cherestea si lemn de foc în scop comercial. Este cel mai important pas în destructurarea mafiei lemnului din țara noastră! Aleșii trebuie să fie conștienți, cu toții, de importanța acestui proiect și să voteze corect!

A venit momentul ca mediul să reînverzească

Votul pro este pentru fiecare dintre cetățeni, pentru aerul curat vital, pentru mediul în care trăim, pentru activiștii de mediu, oameni simpli, care au ieșit în stradă, care au făcut petiții, care au curățat pădurile, care au strigat de atâtea ori după camioanele pline cu bușteni, care au umplut buzunarele celor care se cred deștepți, dar care au golit codrul ce ne oferă cea mai importantă resursă!

Este și victoria noastră, care am militat pentru stoparea defrișărilor și care i-am spus verde-n față Ministrului Mediului că minte cu nerușinare!

Pădurile de pe meleagurile mioritice pot “respira”! A venit momentul ca mediul să reînverzească și sperăm să nu mai vedem hectare de pădure tăiate la ras!

Este victoria mediului în fața jihadului celor nesătui! Este victoria noastră, a tuturor!

#ionelpetre #mediu #paduri #responsabilitate

Distribuie acest articol Oficial Media
Share