Gesara prevestește 10 zile de întuneric în luna iulie și arestări în masă în luna august

După cum știți, noi oferim aici doar rare actualizări, atunci când considerăm că este necesar, iar aceasta ni se pare a fi una dintre rarele actualizări care să fie divulgate aici.  Gesara prevestește 10 zile de întuneric în luna iulie și arestări în masă în luna august.

Gesara prevestește 10 zile de întuneric

Gesara prevestește

După cum știu toți cei care urmăresc zilnic canalele lui Clementino De Amici, în ultimele zile, blogul Intel al Alianței a dat o indicație clară asupra momentului :

🔺Iunie – Demonstrație militară a Alianței:
legi care să instituie Legea marțială globală pentru a proteja poporul.

🔺Iulie – Apocalipsa: citește 10 zile de întuneric Stingerea internetului și a EBS.

🔺August – Dezvăluiri: legi Arestările în masă făcute publice.
🔺Septembrie – Restaurare și redresare: punerea în aplicare a legilor noului sistem juridic al poporului până la alegeri libere și încheierea Guvernului militar.

De luni/anii trecuți ni s-a spus despre cele 120 de zile (4 luni) de lege marțială globală DUPĂ anunțul public al lui Gesara.

Acum, blogul de astăzi spune că vor păstra tăcerea cu privire la avansarea Gesara și QFS timp de exact 2 săptămâni, până la mijlocul lunii iunie (în jurul datei de 13 iunie), când se așteaptă ca lucrurile să devină „fierbinți”, iar eliberarea fondurilor Gesara către populație ar trebui să înceapă în jurul datei de 15-16 iunie.

Vești bune de pace

Cu toate că Blogul Alianței de Informații postează de luni de zile date greșite cu scopul de a deruta inamicul (motiv pentru care, de obicei, nu le postăm niciodată), de data aceasta aflăm că de la jumătatea lunii iunie încolo este foarte probabil să înceapă Evenimentele care vor duce la instaurarea Legii Marțiale Globale, ca punct de plecare al celebrelor 120 de zile de la începerea publică a Gesara :
Prăbușirea pieței financiare
Războiul China – Taiwan
Revolte populare
Pregătirea unui scenariu simulat de război mondial nuclear 3.
Etc etc. etc. Black Swan.

Deci vom vedea, ca de obicei, celelalte vești bune pe care le știți deja, infractorii OMS arestați, 2 pandemii de monkeypox înăbușite din fașă, tratatul OMS privind pandemia prevenită.

Sistemul bancar se află sub controlul Alianței.
Deci, suntem pe val.

În curând va fi o furtună și apoi… un curcubeu pe care nici măcar nu ni-l putem imagina…. Ne vom simți ca într-un vis și ne vom fi recunoscători pentru că nu am renunțat niciodată.

Sursa:

👇👇👇

https://bit.ly/3u6iItX

Distribuie acest articol Oficial Media
Share