Grădiniță nouă pentru 80 de copii din comuna Potlogi

Investițiile la infrastructura educațională din județul Dâmbovița continuă, de data aceasta cu o grădinița nou construită în Comuna Potlogi. Conducerea PSD din județ a făcut o prioritate din a construi, reabilita sau moderniza, unitățile de învățământ care necesitau astfel de lucrări. Așa cum spune și președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, toți cei care inițiază și dezvoltă astfel de acțiuni ”merită felicitați pentru implicarea în viața comunității”. Sunt lucruri firești, normale, să avem grijă de copiii noștri, să le asigurăm tot ce este mai bun, mai ales dacă acest lucru este posibil.
”Astăzi, am participat la inaugurarea Grădiniței Univers, care și-a deschis porțile pentru cei 80 de copii din satul Potlogi, comuna Potlogi. Cei mici se vor bucura de un mediu plăcut și de cele mai bune condiții, grădinița fiind nou construită cu ajutorul fondurilor europene.
Primarul comunei, Nicolae Catrina, alături de colegii săi din administrația locală, merită felicitați pentru implicarea în viața comunității, părinții din localitate având mare nevoie de această grădiniță în care copiii lor să fie îndrumați și să își desfășoare activitățile zilnice în siguranță.
Încă o dată, felicitări!”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share