Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Grindeanu către membrii PSD: ”Să nu vă fie frică să fiţi de partea bună!”

Premierul Sorin Grindeanu a adresat, joi, pe Facebook, un mesaj către membrii PSD în care le spune că nu trebuie să le fie „frică să fie de partea bună”, mulţumindu-le lor, dar şi românilor care i-au trimis mesaje, pentru susţinerea arătată, scrie realitatea.net.

„Le mulţumesc primarilor şi membrilor PSD care m-au susţinut, dar şi românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forţa Partidului Social Democrat a stat şi stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiţi de partea bună! România are nevoie de stabilitate şi de responsabilitate în actul de guvernare!”, a scris Grindeanu, pe Facebook.

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei: „NU MI DAU DEMISIA. Am obligatia sa ma comport resposanbil fata de Romania si fata de partidul din care fac parte. E Guvernul Romaniei, nu al CEX-ului si toti trebuie sa ne simtim responsabili de acest lucru. Imi voi da demisia cand presedintele Iohannis, dupa consultari cu partidele, va numi un premier de la PSD. E normal fata de acele sute de mii de oameni de care spuneam mai devreme. Nu vreau ca alte scenarii sa poata sa intre in discutie. Imi voi da demisia in momentul in care presedintele Iohannis, dupa consultari, va pune un premier de la PSD„, a anuntat premierul in conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria.

Premierul Sorin Grindeanu si-a inceput conferinta de presa multumindu-le tuturor romanilor care in ultimele zile i-au transmis mesaje de sustinere.

„In primul rand, le multumesc tuturor romanilor pentru sustinere, sunt impresionat de mesajele primite, le multumesc primarilor si membrilor PSD care m-au sustiunat si acelor romani care nu au legatura cu politica si care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Sunt in acest partid de 21 de ani si colegii mei care ma cunosc foarte bine, din Timis, stiu ca le spuneam ca PSD nu e pe CF-ul nimanui, nici al lui Sorin Grindeanu, nici al lui Liviu Dragnea, nici al lui Nicolae Badalau. Forta aestui partid a stat si sta in sutele de mii de membri care au muncit si care ne-au dus spre victorie in toti acesti ani si vreau sa le mulsumesc lor pentru toata sustinerea pentru partidul din care fac parte”, a afirmat Grindeanu.

El le-a transmis colegilor din PSD ca ii pare rau ca au trebuit sa treaca prin sedinta CEx, pe care a catalogat-o drept o „experienta neplacuta”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share