Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Alege sănătatea și voia bună!

Iată că spre surprinderea multora Târgoviște beneficiază de cea mai dezvoltată bază de agrement și relaxare din regiune. Alege sănătatea și voia bună!

Complexul Turistic de Natație Târgoviște oferă oportunitatea de a ….

Alege sănătatea și voia bună!Alege sănătatea și voia bună!

Totul este monitorizat video și supravegheat de agenți specializați. Iar calitatea apei corespunde parametrilor conform legislațiilor în vigoare. Copii, totul e gratis pentru cei sub 7 ani. Iar prețurile sunt mici, mici de tot. Doar 10 lei pentru copii, elevi și pensionari și 20 de lei pentru adulți. Avem și abonamente accesibile: 80 de lei pentru copii și 160 de lei pentru adulți. Tarife asemănătoare sunt și la bazinul olimpic, cel mai modern din România. Și nu am terminat. Pentru că oferta noastră maicuprinde pistă pentru role și biciclete, terenuri de minifotbal, de tenis, de baschet, spații verzi, spații de parcare, dar și o platformă betonată pentru organizarea de spectacole.

Sala de fitness răspunde celor mai competente nevoi ale practicanților sprijiniți de instructori sportivi cu atestate în domeniu. Citiți aici un articol integral!

Și nu uitați înainte și după antrenamente să vă consultați cu specialistul nostru în nutriție, Adrian Udrea, pentru cele mai bune sfaturi și recomandări în ceea ce privește alimentația unui sportiv dar și secretele unui corp de invidiat. Pentru început vă aducem în atenție un articol despre – Alimentele pentru dezvoltarea masei musculare.

Bazinul de înot oferă atât program de relaxare particulară dar și de cursuri alături de mari profesori calificați și recunoscuți la nivel național și internașional.

Zona BAZIN OLIMPIC
Adulti Copii (peste 7 ani), elevi, studenti, pensionari ( Afla programul instructorilor de inot)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share