Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara la datorie și în acest weekend

În perioada 13-15.10.a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță, la evenimentele cu public numeros organizate în zona de competență.

Prima zi de weekend ne aduce împreună cu iubitorii de muzică și voie bună, la manifestările dedicate Rugilor localităților Drăgșinești, Pădurani și Bărăteaz, din județul Timiș. Tot sâmbătă, vom fi alături de cei pasionați de sport, la meciul din cadrul Ligii a III-a de fotbal, dintre echipele  SSU Politehnica Timișoara și ACS Progresul Pecica, ce va avea loc pe Stadionul Electrica din Timișoara începând cu ora 15.00, unde vom asigura măsurile de ordine publică.

De asemenea, efective de jandarmi vor fi prezente la evenimentele cultural-artistice organizate în municipiul Timișoara: „Fusion 2023”- la Aeroportul Utilitar Cioca și „Libertate!”- în Piața Victoriei, pentru ca acestea să se desfășoare în condiții de siguranță pentru participanți.

Vă recomandăm să manifestați atenție față de indicațiile organizatorilor, să respectați regulile stabilite și nu uitați că puteți conta pe sprijinul nostru, solicitându-ne în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112, oricând considerați că este necesar.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin