Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sprijin pentru elevii și preșcolarii din familiile vulnerabile ale județului Dâmbovița

Și în acest an școlar vor beneficia de un sprijin de 500 de lei aproape 12 mii de copii din școlile și grădinițele din Dâmbovița, a precizat consilierul local municipal PNL, Tică Dan Alexandru.
Pentru a putea obține acest ajutor, conform Ordonanței de Guvern votată în ședința de ieri, părinții copiilor vor trebui să completeze o cerere. Aceasta din urmă va trebui depusă la școli, în acest an școlar, până pe 26 octombrie.
Beneficiază de acest ajutor copiii care îndeplinesc criteriile de venit stabilite în Programul naţional de rechizite şcolare, conform Ordonanţei Guvernului nr. 33/2001 privind acordarea de rechizite şcolare în anul şcolar 2001-2002, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 126/2002.
Cu tichetul social pe suport electronic pentru sprijin educaţional se pot achiziționa rechizite, articole de papetărie, caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane şi alte articole necesare în şcoli şi grădiniţe, precum şi articole de vestimentaţie necesare frecventării şcolii şi grădiniţei.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin