Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Guvernanții români au ajuns iar în topul țărilor europene, dar la coada clasamentului!

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița conturează o intrebare pe care probabil mulți romani și-o pun: România lucrului „bine” făcut!?
Acesta sustine că guvernanții români au ajuns iar în topul țărilor europene, dar, cum ne-am obișnuit, la coada clasamentului! Nu doar că nu au știut cum să gestioneze situația creată în contextul pandemiei, mai ales în ceea ce privește protejarea personalului medical, achiziționarea echipamentelor de protecție, respectiv protejarea populației, acum dovedesc și faptul că nu vor să facă nimic în ceea ce privește evoluția economiei!
” La nivel european, România se clasează pe primul loc la cuantumul amenzilor și pe ultimul loc la măsurile de relansare a economiei‼️
Deși Germania ne-a dat nenumărate lecții privind evoluția socială, se pare că ai noștri nu au învățat nimic de la nemți. Exemplu concret: în timp ce Germania a alocat 27,5% din PIB pentru susținerea economiei în perioada pandemiei, România a închis tot ce se putea în industrie și a alocat doar 3,5% din PIB pentru același obiectiv.
Statisticile vorbesc de la sine!
Să vă fie rușine, celor care vă credeți autorități centrale ale statului român!
Ne „îngropați” cu bună știință și cu o nepăsare grosolană!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin