Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Haidook Summer Fest pune în valoare potențialul turistic al județului Dâmbovița

Haidook Summer Fest se află anul acesta la cea de-a șasea ediție și își propune să celebreze și să reînvie spiritul haiducesc ce arde mocnit în tinerele generații. Derulat în perioada 8-10 iulie, în zona Runcu, despre Haidook Summer Fest se spune că ”aduce aproape oamenii care înțeleg că puterea stă în libertatea de a ne face bine sufletește, de a ne întâlni, de a ne bucura unii de alții, de a aprecia și integra calul, ca element al puterii în viețile noastre”.
La eveniment au fost prezenți și liderii PSD Dâmbovița, care și-au oferit susținerea și pe viitor a unor astfel de manifestări care pun în valoare potențialul turistic al județului Dâmbovița și le oferă oamenilor un prilej de bucurie, departe de ”agitația vieții din oraș”.
Oficial Media - Haidook Summer Fest pune în valoare potențialul turistic al județului Dâmbovița
Oficial Media – Haidook Summer Fest pune în valoare potențialul turistic al județului Dâmbovița
Județul Dâmbovița poate fi gazda oricărui tip de festival! Cel mai bun exemplu este și Haidook Summer Fest, eveniment care s-a desfășurat zilele acestea la Runcu.
Pentru câteva zile, pasionații echitației au putut asista la concursuri în care cei mai buni călăreți și-au demonstrat calitățile, dar, în același timp, s-au bucurat de aer curat, liniște, mâncare și produse tradiționale.
Turismul dâmbovițean poate fi un atu al județului nostru, iar astfel de evenimente trebuie sprijinite în permanență.
Tocmai de aceea felicit Consiliul Judeţean Dâmboviţa, administrația comunei Runcu, dar și ceilalți parteneri datorită cărora Haidook Summer Fest a fost și anul acesta un succes”, a precizat Carmen Holban, deputat și vicepreședinte PSD Dâmbovița.
Super atmosferă la Runcu, una dintre cele mai frumoase zone ale județului nostru! Mă bucur că, în calitate de parteneri ai acestui festival, am reușit să scoatem din rutina zilnică dâmbovițenii, dar și turiștii care, timp de trei zile, s-au bucurat de aer curat, mese câmpenești, spectacole ecvestre, ateliere pentru cei mai mici dintre vizitatori și muzică bună.
Totodată, prin astfel de evenimente dedicate celor care vor să petreacă în aer liber, reușim să punem în valoare, alături de ceilalți parteneri, potențialul turistic al județului Dâmbovița.
Vom sprijini și pe viitor acest festival dedicat tutror vârstelor. Trebuie să oferim cât mai multe astfel de momente celor care, pentru câteva ore și, de ce nu, câteva zile, vor să lase deoparte agitația vieții din oraș.
Ne revedem anul viitor cu un eveniment cel puțin la fel de frumos ca și cel de anul acesta!”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina de social media.
Zona Runcu, situată la poalele munților Leaota, este o locație cu traditie. Legendele spun că este un ținut în care legendarul haiduc Radu Anghel sălășluia în inima codrului verde, localnicii oferindu-i adăpost și hrană ăn vremuri de restriște. Haidook Summer Fest este un eveniment dedicat haiducului din tine. Se spune despre haiduci ca, din cand in cand, se saturau de rutina cotidiana, de griji, de ”asa trebuie” si scoteau din ei acea latura care le cerea sa fie oameni liberi, notează organizatorii acestui eveniment.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share