Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Halep – Wozniacki, finală pentru open și numărul 1 WTA. Urmăriți imagini incredibile de tenis-spectacol!

Halep – Wozniacki, finală pentru open și numărul 1 WTA. Mai sunt câteva ore până la finala Australian Open de astăzi, de la ora 10:30, dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki, iar jucătoarea noastră e foarte relaxată înaintea jocului pentru open și numărul 1 WTA.

Halep - Wozniacki

Numărul 1 mondial a oferit un interviu pentru treizecizero.ro în care a dezvăluit că s-a uitat la reluarea meciului din semifinale cu Angelique Kerber, răsfățându-se cu ciocolată. Simona Halep învins-o pe Angelique Kerber, locul 9 WTA, scor 6-3, 4-6, 9-7, într-un meci incredibil, cu multe răsturnări de situație și în care Simona a avut nevoie de 4 mingi de meci pentru a se califica în prima finală din carieră la Australian Open. Detalii aici!

Vă invităm să urmăriți secvențe de tenis-spectacol!

https://www.facebook.com/189621847716212/videos/1783781981633516/

“Am dormit chiar și acum, înainte să vin aici (n.r. la interviu). Sunt ok și fizic, mental sunt foarte bine. Un pic de probleme la tălpi, dar e normal, după câte ore am petrecut pe teren. 14 ore din câte am înțeles. Cam mult! Piciorul drept e un pic rău, talpa dreaptă mai exact, pentru că am compensat. Dar mă mai ține un meci. După aceea voi vedea, o să fac niște tratamente, că am nevoie. Aseară am mâncat niște ciocolată, pentru că simțeam nevoia. Am prins doar două game-uri. Am jucat bine! Am văzut și mingile pe care le-am făcut cu dreapta, direct câștigătoare. Și mi-au plăcut!”, a declarat Simona Halep pentru sursa citată.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share