Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 22 martie- Scorpionii sa evite furia si supararile

Anumite erori se pot ivi atunci cand iti supraestimezi nivelul de energie de care dispui; este o zi in care usor poti trece peste propriile limite, doar din dorinta de a face cat mai multe… De preferat este sa nu cedezi tentatiei de a-ti asuma mai multe indatoriri decat poti onora. Modifica-ti lista prioritatilor.

 

In cea mai mare parte a zilei ai multe sanse de a fi distras de la ceea ce ti-ai ales drept scop principal in aceasta perioada. Succesul in ceea ce priveste planul material nu mai pare atat de important, spre deosebire de libertatea de care ai putea avea parte. Se pare ca este o zi in care nimeni nu poate face greseala de a-ti spune ca sa faci…

 

De azi incepe o perioada foarte buna pentru tine, in special in ceea ce priveste planul social; se pare ca invitatiile de a-ti petrece timpul alaturi de prietenii tai nu vor conteni sa apara. Visele tale incep sa prinda contur si orice schimbare de care ai parte, in special legata de cariera, este binevenita. Incearca sa nu cedezi in fata obstacolelor pe care le intalnesti.

 
Rac

Probabil ca nu ai avut parte de experiente foarte placute sau de recunostinta pentru ceea ce ai facut in favoarea altora, in ultima perioada. Nu este o zi favorabila pentru a incepe o relatie sentimentala, la locul de munca. Mai mult, va trebui sa ai grija la modul in care alegi sa-ti impartasesti secretele si – mai ales – cui anume i le incredintezi.

 

De aceasta data, progresul facut cu pasi mici este mai “sanatos” decat o avansare brusca, chiar daca aceasta este meritata. Pe de alta parte, faptul ca spui ceea ce ai simti, direct, fara menajamente nu este ceva negativ, desi ar putea fi perceput in acest fel de catre cei cu care dialoghezi. Cu toate acestea, sinceritatea este nepretuita, in relatia ta de dragoste.

 

Zambesti cu gura pana la urechi; in sfarsit, sunt mari sansele sa recunosti ca Soarele a iesit si pe strada ta. Insa, aceasta zi este excelenta pentru relaxare, in ceea ce te priveste. Si poate ca o vei si transforma intr-una, atat timp cat vei accepta ca nimeni nu este perfect pe aceasta lume…

 

O zi in care putini sunt cei care te sustin si care merg in aceeasi directie ca si tine. Asteapta-te la piedici si la solicitarile altora de ale explica acestora ceea ce intentionezi a face, care sunt motivatiile din spatele actiunilor tale. Singurul mod in care poti rezolva acest tip de probleme, acum, este acela de a le explica cu rabdare, tuturor, ceea ce intentionezi a face.

 

Cu greu te multumesc informatiile pe care deja le-ai descoperit; se pare ca ai nevoie de un nou stimulent mental, ceva ce nu se afla pe toate drumurile, cu atat mai putin intr-o lectura banala sau intr-un dialog plictisitor. In acelasi timp, evita a pastra in interior ceva ce nu iti este favorabil; furia si supararile, spre exemplu…

Citeste continuarea pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share