Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 25 august 2016. Săgetătorii primesc susținere astrală

horoscop 25 augustBerbec
La mare cautare sunt relatiile cu rudele si prietenii apropiati. S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri in interes de serviciu sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Pe de alta parte, avalanșa de informatii ce vine spre tine te-ar putea pune pe gânduri. Selectează doar ce iti este de folos. Sunt momente potrivite pentru studii, cercetări, documentare.
Taur
Astrele te indeamna sa te ocupi de chestiuni financiare. Este un moment bun de a-ti verifica bugetul de venituri si cheltuieli si de a merge la cumparaturile necesare traiului zilnic. Se recomanda multa prudenta, deoarece exista restrictii la bani si bunuri. In dupa-amiaza zilei, detașează-te de aspectele vietii cotidiene si lecturează o carte bună.

Gemeni
Esti plin de energie, ai dori sa te implici in tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de tine. Sunt momente bune pentru vizitele la saloanele de intretinere corporala sau pentru inceperea unor cursuri de dezvoltare personala. Tendinta ta este de a te ocupa mai mult de ceilalti sau de a te refugia în problemele lor. Experiențe interesante astăzi!

Rac
Nu prea esti observabil astazi. Dorinta de intriorizare este la cote inalte si bine ar fi sa îi dai curs. Sunt momente bune pentru a te detașa de forfota vietii si a te gandi pe indelete la evenimentele si oamenii din viata ta. Sanatatea este vulnerabila, dar te poți obloji și singur. Treburi ușoare, plimbări in aer liber sau meditații în locuri sfinte.

Leu
O zi interesantă vizavi de prieteni. Intalnirile si dialogurile cu acestia te vor pune pe ganduri. Apar vesti importante legate de chestiunile financiare de la locul de muncă. Divergenta opiniilor intre tine si ceilalti este la cote inalte. Evita provocarile si asculta cu atentie ce ti se spune. Esti tentat sa confunzi o relatie sentimentală cu una de prietenie.

Fecioara
Domeniul profesional si problemele sale te vor solicita mult. Se intrezaresc evenimente importante in acest sens, asa incat fii pe fază. S-ar putea ca un sef sa te provoace la un dialog important legat de pozitia ta in cadrul serviciului in care activezi. Spre seara, sfătuielte-te cu membrii familiei vizavi de turnurile de la serviciu.

Balanta
Relatiile cu străinătatea sunt importante. S-ar putea ca o relatie mai veche cu cineva aflat departe de granitele tarii sa ia sfârșit sau să te raportezi altfel la acea persoană. Sunt favorizate demersurile legate de călătorii și de studii. In dupa-amiaza zilei, orienteaza-ti eforturile catre activitatile culturale sau stai de vorbă cu cineva drag.

Scorpion
Zi potrivită pentru chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile altora. Sunt momente bune de a-ți achita taxele, impozitele si datoriile de orice fel. Prudență la documente si acte juridice, deoarece exista riscul erorilor de procedură și interpretare. Spre sfârșitul zilei, disciplinele spirituale îți pot aduce clipe minunate.

Sagetator
Ai multe de rezolvat in zona relatiilor parteneriale. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. De retinut revelatiile din aceasta perioada, intrucat vei afla informatii importante legate de bunul mers al unui proiect. Beneficiezi de suficienta sustinere astrala pentru a depasi orice situatie cu brio.

Capricorn
Spor și succes la activitățile profesionale și la cele de rutină ale casei. Ai multe de făcut, insa bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Relatiile colegiale sunt umbrite, dar sefii sunt de partea ta. Sănătatea este vulnerabilă, însă remediile naturiste sunt suficiente pentru a te revigora pe deplin. Plimbă-te in aer liber si odihnește-te pe îndelete.

Varsator
Relatiile sentimentale si cele cu copiii te solicit mult. Esti vesel, ai chef de glume, dar cei din jurul tau nu prea sunt părtași la starea ta. Sunt posibile neplaceri in relațiile menționate. Fii prudent, deoarece totul sta pe un bulgăre de dinamită. In dupa-amiaza zilei, aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere sau ocupa-te de un hobby.

Pesti
Casa si familia alcatuiesc subiectele principale. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau chiar iti poti planifica schimbarea locuintei sau achizitionarea unui teren. Sunt posible discutii aprinse cu membrii familiei. Cineva apropiat îți poate solicita ajutorul, insa rezolvă-ți mai întâi treburile tale.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share