20/04/2021

Horoscop 29 martie. Leii pot avea parte astazi de conflicte

horoscop 29 martie
Nu prea mai ai rabdare, mai ales daca vine vorba despre niste calatorii pe care trebuie sa le faci, la mare distanta de casa ta. Vacanta nu mai poate astepta prea mult. Optiunile sunt din ce in ce mai multe, insa logica te face sa fii reticient. Probabil ca va trebui sa imbini ideile vizionare cu o atitudine cat se poate de rationala, pentru a avea un succes imediat.

 

Chiar daca ai senzatia ca ai gasit cea mai buna solutie, incearca sa asculti si parerile celor din jurul tau. In special parerile partenerului/partenerei de viata. Oricat de stabil si puternic ancorat in realitate te simti, nu uita ca ceea ce se vede a fost facut din lucruri care nu se vad. In consecinta, acorda atentie si planurilor subtile si abia apoi decide incotro te indrepti.

 

O zi in care dialogul este cel putin la fel de important ca orice tratative purtate la masa negocierilor. De altfel, se poate spune ca este o zi in care vei negocia orice, provocat fiind de circumstante si de persoanele cu care ai de-a face. Accepta adevarul, asa cum iti este el prezentat. Cat de curand vei observa de ce toata lumea are nevoie de ideile tale.

Desi esti un excelent orator, desi stii foarte bine ce ai de facut pentru a-ti incuraja prietenii si colegii de la locul de munca, putini sunt cei care te inteleg cu adevarat si care pricep ce le explici. De multe ori, nuantele se vor pierde, in discutiile tale cu acesti interlocutori. Poate ca ar fi mai bine daca nu ai discuta cu persoana iubita, astazi, despre chestiuni grave.

 

Probabil ca iti doresti tare mult sa te simti si bine, sa iti pui in aplicare si ideile si sa ti se si dea crezare imediat, fara a fii nevoit sa iti expui argumentele. Cu toate acestea, sistemul tau de valori trebuie sa evolueze, deci nu iti poti permite sa oferi aceleasi idei invechite, pe post de argumente concludente. Cauta sa vezi tot ceea ce este mai bun in efectele unui eventual conflict, astazi…

 

Se pare ca nu prea stii ce sa alegi, fie siguranta oferita de familia ta, fie provocarile unei persoane de sex feminin, o persoana apropiata tie. Te simti constrans atunci cand ai senzatia ca esti dependent/a de ceva anume; partea buna este ca acest lucru te ajuta sa faci intai ceea ce iti doresti, fara a incerca sa ii faci fericiti pe cei din jurul tau.

 

Te-ai obsinuit sa faci totul pentru a le fi altora bine, chiar daca nu este treaba ta ce se intampla cu ceilalti. Si, mai mult decat oricand, astazi iti doresti sa remediezi probleme pe care nu tu le-ai creat. Bine este sa nu incalci regulile liberului arbitru si nici sa depasesti niste limite ale unei bune conduite…

 

Este o zi in care ai puterea de a atrage banii doar prin vorbe. Nu multi au aceasta sansa, deci profita de ocazie si apeleaza la diplomatie si la arta de a comunica, folosindu-ti mintea patrunzatoare alaturi de zambetul inegalabil. Atragi schimbari majore in viata ta, iar ziua de astazi ar putea fi una foarte importanta in istoria ta personala.

Citeste continuarea pe AstroCafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share