Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Horoscop 31 martie. Scorpionii isi pot oferi sfaturile celor din jur

horoscop31 martie
Provocatoare zi la locul de munca sau in orice situatie oficiala, in care se afla multi semeni. Unii iti pot contrazice filozofia de viata sau bagajul educational acumulat pana acum. Evita escaladarea discutiilor aprinse, accepta si opinii diferite de ale tale, insa nu te lasa intimidat de pledoariile celor care cred ca numai ei detin adevarul. Relaxeaza-te si fii tu insuti.

Sunt favorizate discutiile despre calatorii indepartate sau despre abordarea unor studii pe termen lung. Niscai piedici in realizarea planurilor tale pot fi legate de bani sau de aranjarea detaliilor aferente actiunii respective. Stabileste-ti clar obiectivele si ai incredere ca, la momentul potrivit, vor aparea si resursele materiale necesare. Deocamdata rabdare si perseverenta.

Cheltuielile comune cu altii sunt la ordinea zilei. Pe de o parte sunt sanse sa primesti bani sau bunuri din colaborari sau din partea rudelor. Insa, pe de alta parte vei fi nevoit sa achiti datorii personale sau profesionale restante. Fii prudent cu fiecare ban, datorie sau document financiar. Pierderile materiale, erorile de gandire si comunicare dau tarcoale.

Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si bine ar fi sa fii cat mai discret si rabdator. Tu esti cel care are nevoie de remodelarea atitudinii si mentalitatii fata de altii, astfel ca acum este un bun prilej de a lua aminte la vorbele sau actiunile lor. Sigur ca te pot necaji remarcile sau indemnurile primite, insa daca ai privi la talcul lor dincolo de aparente, ai descoperi lucruri interesante.

 

Multa munca, discutii colegiale, dar si oboseala profunda sunt caracteristicile zilei. Fii prudent in toate si alcatuieste o lista de prioritati. Chiar daca unele treburi iti displac sau organsimul tau iti semnaleaza ca ar avea nevoie de ingrijiri de specialitate, nu ai cum sa ignori toate acestea si sa te ocupi numai de ce iti place tie. Ia pauze regulate si hraneste-te sanatos!

 

Revin in atentie relatiile sentimentale. Sunt momente bune de a petrece cu persoana iubita sau copiii. Organizeaza iesiri in locurile preferate sau activitati recreative, in care fiecare sa aiba un rol bine definit si potrivit personalitatii sale. Animozitatile pot fi dizolvate cu un zambet sincer, cu intelegerea si acceptarea opiniilor si dorintelor celorlalti.

 

Activitatile domestice, mediul familial si compania membrilor familiei sunt atributele potrivite starii tale de spirit astazi. Chiar daca ai de rezolvat treburi in afara casei, cu persoane straine, gandurile tale vor ramane atasate de casa si familie. Organizandu-ti eficient timpul si resursele ai reusi sa rezolvi totul cu bine. Evita discutiile aprinse si adapteaza-te situatiilor ivite!

 

Relationarea cu persoanele din anturajul apropiat este binevenita astazi, pentru ca te ajuta sa afli informatii utile si sa gasesti solutii viabile pentru situatiile in care te afli. Unii au nevoie de sfaturile sau de povestirile tale din experienta de viata acumulata pana acum. Vorbeste calm, cu rabdare si ofera-le celorlalti din preaplinul intelepciunii tale.

Citeste mai multe pe AstroCafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin