Horoscop 4 mai. Taurii sa evite declansarea unor conflicte

Berbec

 

Foloseste aceata zi pentru hobby-uri. Este un mod excelent de te relaxa, de a invata lucruri noi si chiar de a intalni persoane care impartasesc aceleasi pasiuni. Neplaceri pot aparea din partea persoanei iubite sau copiilor. Rationamentele tale de astazi sunt precare, de aceea exista riscul sa ii intelegi gresit pe ceilalti. Cei dragi tin la tine, te indragesc in felul lor si chiar le pasa ce se petrece cu tine. Numai ca tu răstălmacești lucrurile fără rost.

 

Taur

 

Acasa, in familie se pot isca discutii aprinse, fie pe teme financiare, fie pe concepte si idei diferite intre generatii. Fii prudent si evita certurile sau declansarea unor conflicte, deoarece pe de o parte sunt paguboase, pe de alta parte vor dura mul timp. Este momentul sa-ti reevaluezi tu atitudinea si actiunile fata de membrii familiei si rude in general. Cultul domestic are nevoie de baze solide pentru a rezista in timp, asta insemnand si acceptarea celorlati asa cum sunt.

Gemeni

 

Relatiile cu anturajul apropiat sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la intelegeri care sa reziste in timp. Este bine sa te feresti de discutii importante, de luarea deciziilor sau de a oferi sfaturi. Mentalul este bulversat si astfel foarte usor se poate gafa. De asemenea, pe parcursul zilei vei fi nevoit sa calatoresti in diverse scopuri. Selecteaza-ti prioritatile personale si apoi, daca iti mai raman timp si dispozitie, implica-te si in treburile altora.

Rac

 

Provocari apar dinspre segmentul financiar, in special au legatura cu veniturile tale din activitatea profesionala pe care o desfasori. Esti intr-adevar harnic, îți îndeplinești corect si la timp sarcinile de lucru, îți chibzuiesti fiecare cheltuiala, colegii si sefii te apreciaza, insa cand vine vorba de a primi plata aferenta eforturilor depuse constați ca este o mare diferenta. Hiba o poti depasi prin reconfigurarea mentalitatii tale vizavi de rapotul munca-efort-plata.

Leu

 

Astazi ai sanse sa privesti obiectiv la situatia in care te afli, la evenimentele in care esti implicat si la relatiile cu ceilalti. Debaraseaza-te rapid de persoanele nepotrivite si gaseste solutii optime de a te extrage din situatii sau evenimente care te consuma fara rost. Sigur ca poti intampina oprobiul celorlalti, mai ales a persoanelor care s-au obisnuit sa trăiască in umbra ta protectoare si dătătoare de forță. Dar, profita de energia acestei zile și întoarce lucrurile in favoarea ta.

Fecioara

 

Pentru ca organismul te ajuta prea putin astazi este bine să-ți dozezi eforturile si să te retragi tu cu tine, departe de zumzetul cotidian. Chiar dacă ai treburi de rezolvat, cu putin efort si bunavointa te poti descurca linistit cu toate. Posibil sa se accentueze afectiuni la sistemului circulator, astfel ca eforturile fizice reduse, o dieta usoara, o plimbare in aer liber iti sunt de mare folos. Evita luarea deciziilor importante sau angrenarea in discutii ample.

Citeste mai multe pe astrocafe.ro

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share