Horoscop pentru joi, 19 mai 2016. Balantele primesc mariri de salariu

Berbec

Este o zi bună de a te ocupa de chestiunile financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, datorii sau relații cu instituțiile bancare. Dacă la locul de muncă ești implicat în activități ce implică bani sau bunuri comune s-ar putea să descoperi anumite nereguli. Va trebui să încerci să remediezi lucrurile, chiar dacă asta presupune și ceva neplăceri colegiale. Totuși ai grija sa nu iasă în evidenta prea mult latura ta materialistă.

Taur

Relațiile parteneriale sunt foarte animate. Nu prea ai tu chef să te implici in discuții sau activități de grup, însa va trebui să te alaturi celorlalti. Se pare ca este un moment bun de a lămuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborările în care esti implicat. Unele se afla aproape de final, astfel că o verificare atentă a ceea ce ai realizat până acum ar fi binevenită. Divergența de opinii va fi la ordinea zilei. Fii prudent și ascultă-i pe ceilalți cu atenție!

Gemeni

Esti foarte hotarat sa te ocupi de activitatile de la serviciu. Sunt multe de făcut, însă concentrează-te doar pe cele importante. Atenție că tu ai spor și chef de muncă, dar pe ceilalti nu îi interesează. Pe de alta parte, te gandești serios să îți selectezi relatiile de colaborare. In a doua parte a zilei, oboseala își va spune cuvântul. Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât este nevoie sa fii prudent. Folosește doar remedii naturiste!

Rac

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj, deoarece vei reuși să îi molipsești și pe cei din jur cu veselia ta. Chiar dacă starea de spirit ți se poate schimba ușor, farmecul te va însoți intreaga zi. Creativitatea este la cote inalte si ar trebui să dai frâu liber imaginației. Ai idei năstrușnice, astfel că te-ai putea gândi sa le joci niscai farse celor dragi. Încearcă să te stăpânești, evită exagerarile si fii mai calm.

Leu

Activitățile gospodărești reprezintă tema principală a zilei. Poți face o curățenie generală, o reparație ce își așteapta demult rândul sau poti cumpara ceva deosebit pentru casa. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, însă sunt momente pasagere. S-ar putea ca un membru al familei sa-ți ceară ajutorul. Pe de alta parte, gândurile tale zboara către alte ținuturi îndepărtate, în care se pare că ai dori să te muți.

Fecioara

Drumurile scurte îți aduc mult de furcă. Astrele te indeamnă să rezolvi diverse în locații diferite. Dialogurile sau întâlnirile cu rudele iti oferă informații alarmante, legate de patrimoniul familiei sau de starea de sănătate a unui membru al familiei. Pregătirea ta educațională este un alt subiect principal. Dacă ai făcut un curs, acum îl poți încheia fără probleme. Sau te poți gândi să parcurgi unul care îți va fi de folos în sfera muncii.

Balanta

Banii sunt subiectul principal al zilei, în special cei câștigați din munca proprie. O mărire de salariu, o primă sau un cadou destul de substanțial sunt binevenite, dar mai ales binemeritate. Recomandabil este să îți drămuiești veniturile cu mult discernământ. Tentația de a te avanta în afaceri sau investiții este la cote înalte, dar bine ar fi să rămână la stadiul de tentație și să nu treci la fapte. Dupa-amiază oferă celor dragi o mică agapă.

Scorpion

Este o zi bună pentru tine, chiar dacă stările tale de spirit fluctuează mult. Ai șanse să rezolvi o multime de lucruri. In primul rand ar trebui sa te ocupi de propria persoana. O vizită la un salon de frumusețe, ceva cumpărături pentru sufletul tau sau îți poți programa cursuri de dezvoltare personală, relațională sau de artă. Cei din jur te pot percepe ca pe un personaj destul de agresiv si obositor, astfel că recomandabil este să îți dozezi forța și să o folosești cu masură.

Sagetator

În prima parte a zilei ești discret si nu ai chef să ieși din casă. Este un moment bun de a studia ultimele evenimente din viața ta și de a face planuri de îmbunătățire a propriei personalități sau a relațiilor cu ceilalți. Organismul tau este destul de obosit, așa că ocupa-te doar de activități ușoare. Spre seara te vei simți mai bine, gândurile si sufletul ți se vor liniști, iar ceilalți te vor înconjura cu mult drag. Plimbă-te în aer liber alături de cineva drag!

Capricorn

Se pare că ești interesat doar de prieteni. Se pare că este un moment bun de a face o selecție drastică în acest sector de viață. Unele legături pot lua sfârșit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate și sentimente oneste. S-ar putea să nu scapi ușor de unii așa-ziși prieteni sau protectori, dar fii vigilent și nu uita că aparențele înșeală întotdeauna. După-amiază retrage-te din forfota vieții și meditează în taină și tihnă la tot ce s-a petrecut astăzi.

Varsator

Se vor evidenția aspectele legate de carieră și imagine în societate, mai ales acelea pe care le-ai neglijat multă vreme. Poate nu ai studii suficiente pentru a avansa la locul de muncă sau a-ți menține poziția socială sau ai lăsat pe seama altora îndatoririle tale. Imaginea ta în ochii celorlalți nu este prea grozavă si ar trebui să iei aminte. Oricum este un moment al scadenței, iar seful iți poate cere socoteală. Gandește-te bine înainte de a spune ceva!

Pesti

Dorința de elevare sufletească este la cote înalte astăzi. Recomandate sunt activitățile culturale, cum ar fi vizitarea galeriilor de arta, lecturarea unei cărți deosebite sau vizionarea unui film bun. Iți poți alcătui planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Se întrezăresc evenimente interesante, astfel că ar fi foarte bine dacă te-ai înarma cu calm, discernământ și cu deschidere sufletească. Minunile se petrec la tot pasul!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share