Horoscop pentru luna August, anul 2016. Vărsătorii iau decizii majore

horoscop luna augustBerbec

Se conturează noi etape amoroase, fie că te afli într-o relație veche, fie apar posibili noi parteneri sau partenere de amor, alături de care vei putea dezvolta relații frumoase pe termen lung. Fii prudent totuși și oferă loc de cinste în viața ta numai acelora care chiar merită. În plan profesional este mult de lucru, însă este bine să depui eforturi serioase, pentru că se deschid oportunități deosebite. O nouă activitate profesională, condiții de muncă mai bune, poate chiar un nou loc de muncă. Acordă atenție și sănătății, întrucât forfota cotidiană te va obosi destul de mult. Sunt posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Odihnește-te regulat, evită spațiile aglomerate și ține cont de nevoile sufletului și trupului tău. În preajma datei de 18 August se reconfigurează relațiile cu prietenii. De unii este bine să te debarasezi cât mai repede.

Taur

Este momentul să te ocupi pe îndelete de segmentul domestic, pentru că sunt șanse să îmbunătățești condițiile locative, să repari ce este nevoie sau să achiziționezi și să vinzi diverse bunuri patrimoniale. Membrii familiei te susțin, bine fiind să accepți sfaturile și doleanețele lor. Relațiile sentimentale sunt minunate. Este rost de distracții, aventuri, hobby-uri. Intri într-o nouă etapă sentimentală, în sensul că o relație veche se poate revigora excelent sau apare ceva nou la orizont chiar și la nivel de intenție. Totuși selectează cu grijă anturajul distracțiilor și amorului, pentru că lucrurile pot degenera ireversibil. Revin în atenție cheltuielile majore de la și prin alții. Verifică bugetul disponibil și ai grijă să achiți la timp facturile, taxele sau alte datorii. Din nou apar unii care vor dori să profite de pe urma veniturilor, economiilor sau moștenirilor tale.

Gemeni

Relațiile cu anturajul apropiat se remarcă în prima parte a lunii. Vizite, călătorii pe distanțe scurte, schimb de informații, dorință de învățare. Mentalitatea ta se va schimba radical, fiind îmbogățită de gânduri frumoase și constructive. Este posibil să te angrenezi într-un program de instruire în urma căruia să obții competențe profesionale noi sau un plus împortant de cunoaștere. Segmentul domestic primește raze astrale benefice, fiind șanse deosebite de a îmbunătăți spațiul locativ, așa cum îți dorești sau cum ai nevoie. Relațiile cu membrii familiei capătă valențe noi, astfel că vei fi din ce în ce mai apropiat de rude, de locurile natale și de casa în care locuiești. Sănătatea se îmbunătățește după 03 August, astfel că vor rămâne doar problemele cunoscute, în regimul cunoscut. Se animă relațiile parteneriale, reluându-se discuții și situații petrecute în perioada Martie – Mai.

 Rac

Financiar se îmbunătățesc lucrurile, astfel că este posibil să primești bani, respectiv salariul dar și prime, cadouri, favoruri deosebite. Se deschide o nouă etapă de câștig din munca desfășurată la un loc de muncă. Urmărește atent ce se petrece pe segmentul muncii și al veniturilor aferente, deoarece este un preambul la ce va urma în următorul an. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte dinamice, astfel că multe relații se vor reconfigura definitiv. Vin în preajma ta oameni noi, deosebiți, alături de care vei dezvolta relații frumoase și constructive de-a lungul multor ani de acum încolo. Se vor liniști relațiile sentimentele și cele cu copiii. Totuși în fundal vor rămâne disensiunile deja cunoscute, dar vei reuși să le controlezi destul de bine. În plan profesional, la locul de muncă se conturează mult de lucru. Prudență și odihnă regulată!

 Leu

Ești în vervă, strălucești la cote maxime, ai chef de viață și de treburi, iar admiratorii roiesc în jurul tău. Perioada este benefică pentru transformări personale și pentru trasarea unor planuri de viață cu totul noi. Îndrăznește să abordezi la cele mai năstrușnice idei și caută variante de aplicare. Vei observa că se vor crea contexte favorabile pentru a se materializa și a fi utile multora. După 06 August se vor îmbunătăți substanțial veniturile obținute din munca proprie, dar în paralel vor crește și cheltuielile. Fii prudent și selectează atent investițiile, deoarece există riscul să rămâi cu bani puțini sau să obții bunuri și servicii nesatisfăcătoare.  Ambianța domestică și relațiile cu membrii familiei se vor ameliora mult, însă în fundal vor persista neplăcerile deja cunsocute. Se recomandă prudență în plan sentimental.

Fecioara

Îți sunt favorizate acțiunile personale desfășurate în taină, departe de ochii și urechile celorlalți în prima parte a lunii. Vei avea timp și loc pentru meditații interioare, viziuni despre tine și planurile tale. Pe scurt este o perioadă foarte importantă și benefică pentru a opera acele schimbări de care ai nevoie pentru evoluție și progres. Dialoguri discrete cu persoane apropiate și de încredere vor asezona zilele acesti luni. A doua parte a lunii îți aduce vitalitate ridicată, dorință de implicare în proiecte de anvergură, deschizându-se astfel în fața ta o etapă cu totul nouă și de bun augur. Stabilește obiective clare pe termen lung și vizualizează-le deja împlinite. Mentalul se liniștește, în sensul că îți va fi ceva mai ușor să abordezi o gândire pozitivă și constructivă. Totuși sunt șanse ca, din când în când, să mai apară ceva nori. Pot fi alungați rapid cu puțin efort.

Balanta

Prietenii îți sunt alături și îți vor facilita accesul la variante noi și benefice de colaborare, implicare în proiecte de anvergură, dar și la distracții și aventuri. Fii prudent și controlează-ți tendința de a asculta numai de alții, neglijând în acest fel vocea ta interioară sau nevoile tale sufletești. Sănătatea va continua să se îmbunătățească, însă nu forța nota. Cumva din umbră sunt dirijate aspectele ce vizează sănătatea, astfel că cel mai bine ar fi să ai încredere că cineva acolo sus te iubește și lucrează de zor la ameliorarea stării și situației tale generale. Odihnește-re regulat, meditează în locuri sfinte și evită oamenii zgomotoși, profitori și spațiile agmolerate. Se vor anima mult relațiile cu anturajul apropiat, reluându-se într-un anume fel discuțiile și situațiile petrecute în perioada Martie – Mai. Fii prudent, deoarece gândirea și comunicarea vor fi viciate și punctate cu note agresive.

 Scorpion

Slăbesc tensiunile personale, astfel că te vei simți mult mai bine de acum încolo. Se mențin problemele de sănătate deja cunoscute, astfel că este bine să te îngrijești corespunzător în continuare, însă fără a forța nota. Relațiile socio-profesionale sunt foarte animate, astfel că este rost de discuții importante cu șefii, autoritățile sau poți participa la diverse reuniuni oficiale în care joci un rol important. Prudență, răbdare, toleranță și vorbește strictul necesar! Ți se poate propune un post de conducere sau ți se pot încredința sarcini de lucru noi și deosebite. Foarte bine susținute sunt relațiile cu prietenii și cu protectorii din segmentul profesional. Ia aminte la sfaturile și informațiile primite de la alții, chiar dacă pe moment par nesemnificative. Revin în atenție cheltuieli majore, care fie s-au discutat, fie au început în perioada Martie – Mai.

Sagetator

Este o lună minunată pentru a te ocupa de spiritualitate, de relația cu Divinitatea, pentru studii și călătorii îndepărtate. Însă, pentru că vei avea multă energie, destul de dificil de gestionat este bine să păstrezi măsura în toate. Tendința de a respinge tot ce vine din partea altora sau de ai provoca de la cele mai banale aspecte cotidiene este mare și păguboasă pe termen lung. Există riscul să strici relații și situații bune, ceea ce nu este de dorit. Segmentul socio-profesional îți va oferi surprize, în sensul că sunt posibile schimbări majore. Ești bine văzut de ochii celorlalți, mai ales șefii și autoritățile te susțin mult. Gândește-te ce anume ai dori să lucrezi mai departe și în ce condiții. Sunt șanse mari de realizare, dacă îți asumi cele gândite și dorite în perioada lunii August.

 Capricorn

Primești sprijin material și financiar fie de la rude, de la partenerul de viață, fie dispre segmentul profesional, respectiv dintr-o colaborare veche. Litigiile, dezbaterile privitoare la moșteniri, partaje sau alte chestiuni funciare se vor lămuri și rezolva mult mai ușor. Pe de altă parte este posibil să înceapă o etapă de câștig prin implicarea într-o nouă colaborare sau într-un proiect ce poate dura cel puțin un an de zile de acum încolo. În preajma datei de 18 August pot apărea modificări la locul de muncă care vor atrage după sine modificări salariale. Se reactivează conflictele ascunse la serviciu, deci fii prudent și prezent în tot ce se petrece în acest segment. Dincolo de forfota cotidiană te vei gândi și la rostul ascuns al situațiilor în care ești implicat. Abordarea disciplinelor spirituale, o călătorie în locuri deosebite îți vor deschide perspective noi asupra vieții.

Varsator

O lună importantă, întrucât vei lua decizii majore privitoare la personalitatea ta, la relațiile și situațiile în care ești implicat. Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice, astfel că este posibil să te implici într-o colaborare nouă, să abordezi o nouă relație matrimonială sau cea veche va căpăta valențe noi. Financiar sunt posibile câștiguri de la și prin alții. Vor intra în discuție și achitarea unor datorii vechi, moștenirile, partajele sau investițiile pe termen lung. Ferește-te de speculații și ține o evidență clară privitoare la documentele financiare și la bugetul veniturilor și cheltuielilor. Pot apărea cheltuieli neprevăzute destul de mari. Relațiile cu prietenii se activează, reluându-se într-un anume fel cele petrecute și discutate în intervalul Martie – Mai. Multe relații vechi se vor reconfigura, iar altele se vor finaliza definitiv.

 Pesti

La locul de muncă este mult de lucru, iar sarcinile de realizat vin în avalanșă. Se recomandă prudență, deoarece excesul tău de zel este păgubos și aducător de tensiuni în relațiile colegiale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, mai ales inima este ceva mai sensibilă în această perioadă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete. Relațiile parteneriale sunt bine susținute, astfel că poți primi oferte noi de colaborare sau, în funcție de logica lucrurilor ,o cerere în căsătorie. Gândește-te pe îndelete ce anume îți dorești și alcătuiește un plan de lucru în acest sens. Relațiile cu șefii, autoritățile, colegii de lucru devin tensionate, fiind posibile destituiri din funcție, deteriorarea imaginii tale publice și multe discuții contradictorii. Prudență, răbdare, toleranță și deschidere mentală!

AstroCafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share