Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Zodii care știu să comunice cu Lumea de Dincolo

zodii care comunica

Nu mulți sunt cei care cred în puterile paranormale sau în capacitatea unei persoane de a comunica cu Lumea de Dincolo. Și totuși sunt unii care sunt convinși că există astfel de dimensiuni și sunt oameni care pot lua legătura cu spiritele, iar aceste persoane s-au născut sub următoarele semne astrale: Berbec, Gemeni, Scorpion, Pești, scrie unica.ro.

Berbec

Deși nativii acestei zodii sunt foarte realiști și cu picioarele pe pământ, există și o latură a lor neașteptată, care îi ajută să comunice cu alte dimensiuni pentru majoritatea inaccesibile. Cu ajutorul unor capacități paranormale care se manifestă în timpul somnului, reprezentanții zodiei Berbec reușesc să surprindă momente, imagini care par aievea, ”transmise” de persoanele dragi care nu mai sunt lângă ei, dar cu care, fără să știe, se află într-o strânsă legătură.

Gemeni

Sunt persoane extrem de comunicative, iar această capacitate de a comunica a Gemenilor se poate extinde chiar și în alte dimensiuni. Există o bună parte a reprezentanților acestei zodii care crede în Lumea de Dincolo. Ssunt convinși că cineva din acel plan poate lua legătura cu ei. Nativii acestei zodii ”traduc” senzația de atingere, o mică boare de aer sau mișcări ale ”cuiva” surprinse cu coada ochiului atunci când nu mai este nimeni pe lângă ei ca fiind mesaje transmise de spiritele Lumii de Dincolo.

Scorpion

Misterioși, sensibili, aplecați spre ocultism, Scorpionii sunt cei mai conectați la o dimensiune inaccesibilă majorității. Cei mai mulți spiritiști, vraci, așa-zis vrăjitori sau vindecători sunt nativi ai acestei zodii. Reprezentantul zodiei Scorpion este cel care poate stăpâni perfect ”tabla quija”, placa prin intermediul căreia se spune că se poatelua legătura cu spiritele.

Pești

Poate cei mai sensibil nativi ai zodiacului, Peștii au și ei înclinații spre spiritualitate la fel de mari precum Scorpionii. Au foarte mare grijă în primul rând de spiritul lor și, pentru că se cunosc atât de bine. Au sufletul curat, fiind singurele zodii care nu au trăit vieți anterioare, cu toate acestea sunt foarte conectați la Lumea de Dincolo. Primesc tot timpul semne, pe care știu cum să le interpreteze. Peștii mai cred că persoanele pe care le întâlnesc în această viață sunt reîncarnări ale persoanelor dragi care s-au stins din viață.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">