Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop zilnic, 2 septembrie 2016. Împliniri sufletești și materiale pentru GEMENI

horoscop 2 septembrieBerbec
Pentru tine poate fi o zi rodnica, in ce priveste ducerea la bun sfarsit, cu rezultate remarcabile, a unor activitati in care te-ai implicat. De asemenea, acum iti devine clar si cu cine vrei sa lucrezi intr-un proiect pe care il dezvolti, dar si care sunt diectiile cele mai favorabile in acest sens.

Taur
Excelenta zi, pentru a strange legaturile cu niste oameni pe care ii iubesti, dar si pentru a consolida si aplica o viziune, o idee, un talent. Nu ezita sa te exprimi, sa-ti expui ideile creative si sa dezvolti un proiect care are ca scop sprijinirea semenilor tai. Compasiunea este ceea ce te mana in tot ce faci.

Gemeni
O sansa de buna-stare, incredere, optimism dar si buna organizare a ideilor si prioritatilor, cum nu ai mai avut de mult. Luna il intalneste pe Jupiter in zona caminului si sufletului, prin urmare se creeaza contextul unor impliniri sufletesti dar si materiale. Ia-ti timp sa le savurezi.

Rac
Puterea ta sta in cuvant si se pare ca vei avea mult de castigat astazi, atat prin comunicare si interactiune, negociere si promovare, cat si in urma a ceea ce ai spus/scris candva. Astazi ai senzatia ca esti omul potrivit, la locul potrivit si ca de tine si de cuvantul tau depinde ce obtii si creezi in urmatoarea perioada.
Leu
Pentru tine sunt sanse de imbunatatire a veniturilor din afaceri sau de stabilizare a situatiei financiare printr-o mai buna administrare a bugetului. Oricum, azi ai idei bune si gasesti solutii inspirate pentru orice situatie de acest gen. In plus, te ajuta si norocul…

Fecioara
Esti favorizat de contextul astral de astazi, Luna intalnindu-se cu Jupiter in semnul tau solar si aducand ipostaze benefice. Azi e ideal sa lucrezi la imbunatatirea imaginii, atitudinii, strategiei. Unele relatii pot fi vindecate in mod profund si subtil, plecand de la relatia cu tine.

Balanta
Ai sentimentul ca asisti la un spectacol exterior in care nu poti interveni inca. Sau nu stii cum s-o faci. E ca o stare de entropie care precede inspiratia, de aceea, tot ce poti sa faci este sa astepti, sa accepti aceasta stare si sa actionezi cand va veni momentul. Deocamdata, tacerea si discretia sunt de aur.

Scorpion
O energie aparte simti in aceasta zi. Si o nevoie acuta de apartenenta la un grup care iti impartaseste ideile si viziunea. Adevarul este ca solutia, acum, pentru orice, nu este izolarea, ci impartasirea si participarea. Foarte multa putere vei activa in tine daca faci gesturi pentru altii, daca te simti util.

Sagetator
Contextul astral de astazi stimuleaza dorinta ca, prin pozitia ta sociala si profesionala, prin actiunile tale, sa contribui activ si sa fii util societatii, nu doar tie. Este o schimbare in constiinta, in convingeri. Este momentul sa te te bucuri de recunoasterea fireasca generata de alegerile profesionale orientate catre binele colectiv.

Capricorn
O zi care se tese in jurul unor revelatii tamaduitoare si creatoare de noi perspective, atat in ce priveste relatiile cat si locul tau intr-un context social. Astazi capeti claritate cu privire la drumul tau de aici incolo, asta si datorita informatiilor care ajung la tine prin intermediul prietenilor.

Varsator
Poti sa te astepti la daruri, beneficii, favoruri si acte induiosatoare de recunostinta si compasiune din partea celorlalti. In orice caz, nu e nevoie decat sa ceri si, pe cai stiute sau nestiute, vei primi exactce ai nevoie. Nu trebuie decat sa ai incredere si sa traiesti ziua pe indelete.

Pesti
Pentru tine, sansa de succes, indiferent la ce fel de succes ne referim, consta in colaborare, cooperare, buna intelegere cu cei din jur. Mai ales cu colaboratori, partener de viata, asociati. Nu e exclus ca acum sa se inchege un astfel de parteneriat extrem de benefic, si nu doar pentru tine.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share