Hostico – servicii Web de calitate

O experiență de peste 10 ani, compania cu sediul în Sighetul Marmației, nu s-a axat pe o creștere spectaculoasă, ci a urmărit să ofere servicii de calitate. Astfel în momentul scrierii recenziei (ianuarie 2020), oferă servicii de găzduire pentru peste 14.400 site-uri și a înregistrat peste 29.000 de domenii.
Punctul forte al companiei este asistența foarte bună datorită orientării pe client: „Relația furnizor – client a fost mereu pusă în prim plan, orice feedback recepționat fiind utilizat constant la îmbunătățirea serviciilor.”
Dar nici performanța nu este lăsată la o parte. „Stabilitate, viteză și flexibilitate sunt cuvintele care ne descriu serviciile oferite. Fie că dețineți un site de prezentare sau o afacere online, Hostico vă oferă soluții profesionale de web hosting și asistență tehnică.”
Dacă amintim și faptul că serverele administrate de Hostico se află în datacenterul GTS Telecom din București, care este certificat ISO 9001 și beneficiază de multiple conexiuni prin fibră optică cu lățime de bandă de 15Gbit/sec, oferta devine între-adevăr promițătoare.
Hostico nu are o ofertă foarte laborioasă de configurații. Poți alege doar dintre 3 planuri, însă acestea sunt destul de bine echilibrate încât să răspundă unor cereri cât mai largi.
Am testat primul plan de hosting pentru a ne forma o părere practică despre serviciile companiei.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share