31/10/2020

Hunedoara la Târgul de Turism al României

Targul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spatiu al destinațiilor de vis.

Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinatate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperis, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR. Emil-Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a participat la deschidere ediției de primăvară a Târgului de Turism al României! 343 de tour-operatori și agenții de turism  își așteaptă turișiții și doritprii până duminică, 23 februarie, cu cele mai bune oferte pentru vacanțe în toate colțurile lumii!

Și județul Hunedoara este reprezentat la TTR. Vizitatorii, agențiile de turism, dar și reprezentanții țărilor participante la acest eveniment de anvergură au prilejul de a descoperi în standul Consiliului Județean Hunedoara o gamă largă de materiale informative și de prezentare a obiectivelor turistice, a posibilităților de cazare, masă și petrecere a timpului liber în județul nostru. Consiliul Județean Hunedoara a fost reprezentat la festivitatea de deschidere de vicepreședintele Sorin Adrian Vasilescu, de deputatul Natalia Intotero și de Ovidiu Moș din partea municipiului Hunedoara.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share