20/04/2021

Iancu Caracotă: ”Dâmbovița merită mai mult. PNL înseamnă dezvoltare și integritate”

iancu-caracota

”Dâmbovița merită mai mult decât ceea ce înseamnă PSD-sărăcie și hoție. PNL înseamnă de fapt dezvoltare și integritate. Pentru acest lucru am și acceptat ideea de a merge pe lista PNL pentru Senatul României.” a declarat ieri într-o conferință de presă, Iancu Caracotă, co-președintele PNL Târgoviște.

Candidat al Partidului Național Liberal, filiala Dâmbovița pe primul loc la Senatul României, alături de Sorin Ion ( inspector școlar), Jean Popescu (medic primar chirurg), Teodora Anghelescu (primar al comunei Bezdead) și Elena Mosor (inspector școlar pentru activități extrașcolare), Iancu Caracotă, fost prefect al județului Dâmbovița în perioada 2009-2012, a prezentat modul în care a evoluat județul Dâmbovița în ultimii ani, dar și viziunile pe care PNL le are pentru următoarea guvernare.

Dâmbovița merită mai mult, decât ceea ce înseamna PSD-sărăcie și hoție. PNL înseamnă de fapt dezvoltare și integritate. Pentru acest lucru am și acceptat ideea de a merge pe lista PNL. PSD pentru Dâmbovița înseamnă stagnare, sărăcie. Cu ei la conducere județul nostru a fost neglijat. Dovadă sunt sumele mari alocate în guvernarea Ponta, catre Argeș și Prahova. Toate proiectele majore s-au dezvoltat când dreapta era la putere. Nu există nicio diferență între potențialul economic al Dâmboviței și al vecinilor nostri din Argeș și Prahova. În ceea ce privește resursele naturale și turismul, în Dâmbovița sunt chiar mai multe, aici putând fi dezvoltat agro-turismul. Dâmbovița fiind aproape și de București și de aici mai multe oportunități. În vreme ce industria s-a dezvoltat foarte tare în județele limitrofe, precum Argeșul și Prahova, în județul Dâmbovița industria a fost distrusă, cu complicitatea directă a PSD-ului, pentru că nu trebuie să uităm că ei au guvernat în ultimii 26 de ani. (Iancu Caracotă)

Liderul PNL a mai declarat că deși județul nostru are toate resursele pentru o dezvoltare sănătoasă, guvernarea PSD a bătut pasul pe loc în ultimii ani, iar liderii pe care aceștia îi promovează în prezent pentru alegerile parlamentare sunt certați cu legea prin faptele pentru care sunt cercetați în prezent. Partiul Național Liberal consideră că sunt soluții pentru bunul mers al lucrurilor în Dâmbovița, câtă vreme se vor implica oameni capabili în căutare de investiții.

”În timp ce infrastructura în județul Argeș și Prahova s-a dezvoltat, în Dâmbovița a rămas la fel sau a stagnat. PSD nu a promovat niciodată județul Dâmbovița, cu ei investițiile au fost tot mai puține; drumurile prost reparate iar banii aruncați de la buget, precum cei pentru drumul Titu-Bâldana, au fost pierduți din cauza incompetenței. Știind bine ce a produs, domnul Țuțuianu fuge acum după imunitate în Parlament și l-a dus și pe Titus Corlățean, anchetat că nu i-a lăsat să voteze în 2014 pe românii din diaspora. PSD prmovează un stat robust, fără investiții, fără sprijin pentru antreprenori, fără politici fiscale, care să încurajeze în final inițiativa privată.
După o guvernare cu rezultate slabe, PSD își arată falsa preocupare pentru economia actuală, și uită că atunci când erau la guvernare au ținut secret aproape doi ani situația bugetară, iar acum neagă reușita guvernului tehnocrat care în final a stabilit o creștere în acest sector.”

Alegeri parlamentare 2016: Ce poate și ce vrea PNL să facă pentru județul Dâmbovița?

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share