Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Alegeri parlamentare 2016: Ce poate și ce vrea PNL să facă pentru județul Dâmbovița?

iancu-caacota3

”Avem o datorie ca măcar în următorii patru ani, să facem o viață mai bună dâmbovițenilor și județul să intre în rândul celor fruntașe, nu a cleor codașe. Știm că este mult de lucru. PNL a venit cu o echipă de specialiști, care poate și vrea ca în Dâmbovița să fie mai bine.” a declarat Iancu Caracotă în ultima conferință de presă. 

Acesta a prezentat ”ce poate și ce vrea PNL să facă pentru județul Dâmbovița” în următorii patru ani dacă va câștiga alegerile parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie 2016. Redăm principalele puncte pe care Iancu Caracota, candidatul PNL pentru Senatul României, le-a trasat alături de echipa liberală, pentru dezvoltarea județului Dâmbovița.

 • PNL accentuează nevoia de investiții generatoare de locuri de muncă în Dâmbovița.
 • Zeci de mii de dâmbovițeni fac zilnic naveta spre Prahova sau spre Arges, pentru că în Dâmbovița oportunitățile sunt limitate. Programul PNL înseamnă dezvoltare prin investiții în infrastructură, unde Dâmbovița este văduvită. Trebui să avem condiții bune pentru ca investitorii să vină în județul Dâmbovița.
 • Guvernarea PSD a însemnat stagnare, minciună și un lung șir de ocazii ratate. Este obligatoriu să deschidem județul Dâmbovița și acest lucru se poate face printr-o infrastructură bună, pentru că acest lucru va atrage investitorii, ei vor aduce locuri de muncă, si prin urmare acestea vor aduce bunăstarea și siguranța cetățenilor.
 • Premierul Cioloș a prezentat un triunghi economic sănătos, serios, compus din sănătate, educație și infrastructură. PNL va fi la guvernare și în mod sigur premier va fi tot domnul Cioloș. Acest triunghi este și baza Partidului Național Liberal. Triunghiul PNL-Cioloș și electoratul va aduce dezvoltarea României și a dâmbovițenilor.
 • PNL a votat ca propunere de premier pe Dacian Cioloș. Este calea reformei, onestității, integrității pe care PNL și-o asumă. Este singura cale corectă care va aduce României bunăstare și pe care o propunem românilor la alegerile parlamentare.
 • Dâmbovița merită oameni cinstiți, nu penali ca la PSD.
 • Ziua de 11 decembrie este o zi importantă. O zi în care sper ca electoratul să-și spună cuvântul, și PNL să aibă șansa de reformare, de a duce România mai departe, de a continua ceea ce a început. Să nu uităm că 2008-2012 a fost perioada cea mai bună în care au fost aduși cei mai mulți bani în județul Dâmbovița; s-au făcut câteva lucruri bune, dar nu s-au finalizat.

iancu-caracota2

 • Avem un potențial neexploatat, investiții abandonate, sau eliminate de la finanțare de Guvernul Ponta. Au fost bani luați de la investiții și direcționați în consum sau în cheltuieli cu scop electoral.
 • Dacă vom continua investițiile începute de PNL vom putea avea un DN7 Bâldana-Titu pe patru benzi, proiect care a fost promis și era o obligație a Guvernului de a-l finaliza. La fel DN71 Bâldana- Târgoviște- Sinaia; centuri ocolitoare pentru mai multe localități- Târgoviște, Pucioasa, Fieni, Titu, Moreni și Găești.
 • Drum expres în autostrăzile A1 si A3, respectiv DN72 Găești- Târgoviște-Ploiești.
 • Drum expres Titu-A1 (patru benzi)
 • Drum rapid Petrești-Vișina-Șelaru-limita Teleorman
 • Un județ cu o agricultură mai bună, mai puternică. Dâmbovița are un potențial enorm pentru agricultură și la o analiză a județului pe acest segment, avem 33% câmpie, 33% dealuri și 33% munte; este spațiul geografic perfect. Agricultura poate reprezenta progres câtă vreme industria a fost distrusă.
 • Coordonarea unitară și eficientă a fondurilor (europene, guvernamentale, locale) pentru mediul rural prin intermediul unui minister al satului românesc.
 • Revizuirea legislației privind vânzarea terenurilor agricole prin introducerea uneor prevederi care să asigure egalitatea în șanse în achiziționarea lor de către români.
 • Dezvoltarea infrastructurii naționale de irigații, prin construirea canalului Siret Bărăgan, iar la Dâmbovița crearea unei rețele de irigații care să ajute agricultura.
 • Interzicerea defrișării pădurilor prin înăsprirea legislației, și eficientizarea controlului în domeniu.

iancu-caracota-campanie

Distribuie acest articol Oficial Media
Share