Iată care sunt cele 3 lucruri esențiale de care depinde tot decorul livingului tău!

Vrei să schimbi decorul sufrageriei și nu ai atât de mulți bani încât să faci modificări majore? Îți pierzi repede răbdarea, nu ai mult timp la dispoziție pentru research și nici nu ești o fire creativă pentru a improviza? Atunci acest articol este exact ce aveai nevoie! De-a lungul său, vei putea regăsi cele mai bune sfaturi care te vor ajuta să-ți pui sufrageria într-o cu totul nouă lumină, recăpătându-ți plăcerea de a-ți petrece timpul în ea și a întâmpina musafirii cum se cuvine. Citește-l până la sfârșit pentru a afla despre ce e vorba!

Iată cele mai importante 3 lucruri care schimbă masiv decorul unei încăperi

  1.     Corpurile de iluminat

Primul element decorativ care face diferența în decorul oricărei încăperi sunt corpurile de iluminat pentru care optezi. Dacă vrei să ieși din normal și să apelezi la altele decât acele lustre clasice, poți încerca pendulele pentru living pe care cei de la Homelux.ro ți le pun la dispoziție într-o gamă atât de largă. Alege un model care să alunge monotonia demult instalată în sufrageria ta și care o să-i readucă vitalitatea în cel mai scurt timp. 

Dacă vrei să afli mai multe despre ce corpuri de iluminat să pui în living, consultă câteva surse și e imposibil să nu găsești ceva pe placul tău cu care îi vei da gata pe toți!

  1.     Tablourile

În continuare, una alt element de decor, care oferă un estetic mult mai plăcut unei încăperi dacă este introdus în mod corect, sunt tablourile. În funcție de spațiul de care dispui și de paleta cromatică prezentă în livingul tău, optează pentru câteva tablouri care să se potrivească atât din punct de vedere al dimensiunilor, dar și să formeze un contrast plăcut cu culoarea pereților. Poate fi un tablou cu tine, cei dragi, un peisaj, un mesaj motivațional, un artist preferat sau orice crezi că ar arăta bine. Poate fi un tablou cu sau fără rame, în funcție de preferințele tale, bineînțeles!

  1.     Covoarele

Nu în ultimul rând, o altă piesă de rezistență ce poate influența masiv decorul, în mod pozitiv sau negativ, sunt covoarele. Dacă alegi corect covorul potrivit pentru sufrageria ta, atunci treaba este ca și terminată! Ține cont să-l amplasezi corespunzător, să fie o culoare care să se potrivească cu canapeaua și măsuța de cafea din livingul tău, dar și să aibă dimensiunea corectă, astfel încât să nu fie nici prea mic, dar nici prea mare. Dacă vrei să mergi „la sigur”, poți alege un covor pufos de culoare neutră, cum ar fi alb, crem, bej sau gri și nu ai cum să dai greș din acest punct de vedere!

În concluzie, dacă vrei să ai parte de un design cu totul schimbat în sufrageria ta, fără să investești prea mulți bani, timp sau răbdare, ține cont de cele 3 sfaturi de mai sus și totul va merge conform planului. La final, te vei convinge singur/ă când vei vedea rezultatul și vei regreta instant că nu ai făcut-o mai repede!

 Sursă foto: Pixabay.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share