25/01/2021

În Târgoviște se redeschid la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele

Începând de astăzi, în Târgoviște se redeschid la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, în limita a 30% din capacitate, informează primarul municipiului, Cristian Stan, pe pagina de facebook.
”Potrivit HOTĂRÂRII COMITETULUI JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ DÂMBOVIŢA nr. 136/02.01.2021, rata de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în Municipiul Târgoviște este 2,44 cazuri/1000 locuitori.
Acest lucru permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00.
Totodată, este permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.
După o foarte lungă perioadă în care restricțiile ne-au influențat în mod negativ viața, noul an aduce și primele indicii de revenire la normalitate.
Vă doresc sănătate tuturor!” a precizat Cristian Stan.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share