Lotul național de modele Miss România a făcut senzație la „Vip Fashion Week”

În perioada 18-20 decembrie la Istanbul, a avut loc„Vip Fashion Week”. Acesta se află printre puținele evenimente off-line regăsite pe agenda internațională de beauty fashion, luxury events, cu participare globală. 

Mai mulți designeri și modele de diferite vârste s-au adunat în capitala Turciei, sau mai actual, a modei, pentru un show cu adevărat special. Profesionalismul, provocările artistice, și magia frumuseții au fost deviza ce a stat la baza desfășurării unor zile impresionante

Evenimentul a fost organizat de Albania Event Production.

România a avut ca reprezentante la acest eveniment pe Alesia Popa, Sofia, Surorile Marin #kidsmodels și Roxana Stoican #MissFreedomoftheWorld2021. Acestea au compus lotul național de modele cu care Simona Simionescu Dinu, Director National #MissRomania #Romaniafrumoasa (plus designerii romani precum Alexandra Arnăutu și Leo Gherasim, Designer bijuterii ) s-a deplasat la acest eveniment desfășurat în condiții de restricție și cu respectarea normelor sanitare.

Din cauza contextului, o parte a membrilor delegrațiilor nu au fost prezenți în lot complet. O situație provocatoare în care România a dovedit încă o data un spirit de adaptare, creativ și profesionalism, remarcabil. Designul Show-ul prezentat de roâani a fost original iar talentul și frumusețea romaneasca au dominat.

Vip Fashion Week

Și în anul 2019 a fost înregistrată la Milano o reușită de acest gen. În cadrul aceluiași eveniment echipa țării noastre a avut o prestație extrem de apreciată la nivel internațional prin designeri precum Mia Kara sau Svetlana Karahan. Iar tradiția continuă! De această dată lotul de modele a prezentat ținute aparținând Essa Lian by Alexandra Arnăutu.

Simona Simionescu Dinu – director național Miss România și Global Beauty Contests, dar și deținătoarea mai multor licențe ale unor concursuri renumite de frumusețe printre care se numără: Miss Super Globe, Miss Summer World, Miss Herritage 2020-2021(care inspiră la performanta în beauty pe principii sănătoase), #Missglamourfaces, #TopModelUniverse,  #MissGoldInternational (adăugate în portofoliu #gmcromania în 2020) Miss Friendship și  #MissFreedomoftheworld a avut ocazia de a pregăti echipa reprezentativă „Vip Fashion Week”  cu modele, designeri.

 

Conceptul România Frumoasă a primat pe scena din Istambul.

Talentul, frumusețea și inteligența modelelor românești are ca scop conturarea  fundamentului de autenticitatea și spiritul frumuseții native pe care gena noastră ca popor o exprima foarte bine, în domeniu artististic ca și în sport de altfel, la nivel de performanta, prin ambasadori relevanți și acum, sub un Management performant.

Alessia Popa, s-a remarcat prin frumusețe, tenacitate și talent având un moment artistic în cadrul evenimentului. De asemenea surorile Marin, cunoscute cântărețe de muzică populară au interpretat un colaj original de colinde românești. Astfel, tradiția românească, colindul, a adus bucuria sărbătorilor ortodoxe, a renașterii, a iubirii de țară în inima unui popor cu tradiții diferite.

În spatele artei, a frumuseții se află mereu multă muncă, investiție în educație. Toate sunt făcute în mod cert, din respect și iubire pentru valorile noastre autentice, din iubire pentu frumos.

Galeria de frumusețe Miss Romania Click pe Vip Fashion Week

https://www.facebook.com/simonasimionescudinu

https://www.facebook.com/leogherasim.kreatore.7

https://www.facebook.com/alexandraarnautu10

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share