Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Încălzitor aer- despre ce este vorba?

Dacă ești în căutarea unor aparate pentru a echipa o clădire industrială sau orice alt tip de clădire cu ajutorul unui sistem de încălzire, cu siguranță că ai văzut că ai mai multe opțiuni la îndemână.

Încălzitor aer

Dar, cu siguranță ai auzit până acum de un încălzitor de aer, care, s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune alegeri. Dar oare despre ce este vorba? Este un produs eficient? Și dacă da, care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când alegi un astfel de aparat? Întrebări foarte importante, la fel ca și atunci când vine vorba despre alegerea diverselor scule construcții.

Un încălzitor de aer este un aparat special conceput pentru a răspunde nevoilor sectoarelor industriale și terțiare. Permite încălzirea în mod optim a unor încăperi cu volum mai mare și care au o înălțime semnificativă.

Încălzitoarele de aer sunt ideale pentru șantiere mai ales, dar și pentru un hangar mai mare sau pentru sălile de sport, pentru sălile de expoziție sau unele showroom-uri.

 

Printre cele mai mari avantaje ale încălzitoarelor de aer se numără difuzarea foarte rapidă a aerului cald și costul abordabil, raportat la calitatea pe care o are aparatul.

 

Care sunt criteriile de care trebuie să ții cont în alegerea unui încălzitor de aer?

  • Sursa de energie- poate să fie vorba despre electricitate, despre gaz sau păcură.
  • Puterea necesară- calculul său depinde în mod exclusiv de clădirea care trebuie să fie încălzită și de dimensiunea sa. Dar și de confortul termic de care ai nevoie.
  • Marca. Unele mărci de pe piață dispun în exclusivitate de încălzitoare de aer doar pentru sectorul industriei.
  • Prețul. Poți să vizitezi mai multe site-uri pentru a compara prețurile și pentru a vedea care model se potrivește cel mai bine nevoilor tale.
  • Caracteristicile clădirii care trebuie să fie încălzită sunt la fel de importante- izolarea, etanșeitatea, dar și inerția clădirii.
  • Tipul de activitate- producție, suprafață de vânzare alimentară sau non alimentară, depozit, ateliere, săli de expoziție sau săli de sport.
  • Criteriile economice- costul de achiziție, consumul sau întreținerea.
  • Confortul, igiena și siguranța sunt alte criterii importante de care să ții cont.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share