Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 18:48, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au depistat pe drumul comunal 87, în localitatea Răscăieți, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Poiana, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, iar în urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie o alcoolemie cu o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au surprins, în localitatea Plopu, la volanul unui autoturism, un alt bărbat care nu poseda permis de conducere și care se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii, în urma unei sesizări, au depistat un alt bărbat care ar fi condus un autoturism sub influența alcoolului, în localitatea Gura Ocniței.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fiind efectuate cercetări.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share