IPJ Dâmbovița: 21 de sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție

Acțiuni ale polițiștilor dâmbovițeni pentru siguranța cetățenilor

La data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Pe raza întregului județ, au fost desfășurate 22 de acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate peste 1.700 de persoane, verificate 110 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 102 restaurante/terase/fastfood-uri și 21 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 300 de astfel de autovehicule.

De asemenea, polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 25 de evenimente, dintre care 14 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 15 infracțiuni, dintre care 4 contra patrimoniului și 7 contra persoanei.

Pentru neregulile descoperite, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au aplicat în total 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 31.285 de lei, au reținut 6 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share