Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Inlocuirea faiantei din bucatarie – 3 solutii la indemana

Reamenajarea bucatariei se poate face astfel incat spatiul sa fie functional, dar si estetic. Astfel, faianta traditionala poate fi inlocuita cu materiale moderne si atactive pentru placarea peretilor, precum ardezia flexibila, tencuiala decorativa sau tapetul decorativ.

Fiecare dintre aceste solutii de acoperire a peretilor transforma radical aspectul bucatariei tale, insa ideal este sa stii care se potriveste cel mai bine catacteristicilor zonei de gatit, principiilor de sustenabilitate si, bineinteles, bugetului tau.

Decorarea spatiului din bucatarie, un spatiu in care petreci destul timp zilnic, poate fi facuta cu materiale atractive, care se aplica usor, rezista in timp, reflecta stilul personal in materie de design.

Ardezia flexibila: o investitie pentru viitor

Ardezia flexibila este o alegere inovatoare si practica pentru inlocuirea faiantei in bucatarie. Acest tapet de piatra 100% naturala este atat de flexibil incat poate fi aplicat usor pe peretii bucatariei, dar si in alte zone, precum insula de bucatarie, bar, tavan. Materialul  este maleabil, se monteaza cu adeziv special, este subtire si usor astfel incat nu pune probleme de aplicare indifferent de inaltimea peretelui.

Fiind caracterizata de impermeabilitate, ardezia flexibila rezista bine in conditii de umiditate sau abur, asa cum adesea exista in orice spatiu de gatit.

De ce sa inlocuiesti faianta cu ardezia flexibila?

Usurinta in manipulare si montare. Se monteaza usor si rapid, economisind timp si bani in procesul de amenajare. Materialul poate fi manipulat fara efort, permitand chiar si proprietarilor neexperimentati sa obtina un rezultat profesional.

Durabilitate: Este rezistenta la zgarieturi, lovituri minore si coroziune. Aceasta asigura un aspect impecabil pe termen lung si necesita putina intretinere. Materialul este impermeabil, usor de curatat si rezistent la uzura zilnica.

Varitate mare de design si stil personalizat. Poti alege dintr-o gama variata de modele, texturi si culori, pentru a adapta designul la preferintele si personalitatea ta.

Ardezia flexibila este materialul sustenabil perfect pentru transformarea bucatariei tale!

Pentru inlocuirea faiantei din bucatarie alege o solutie de pavare a peretilor mai usor de montat, mai rezistenta, mai versatile ca design, ecologica asa cum este eleganta ardezie flexibila. Aceasta este disponibila in foi de dimensiuni destul de practice, fiind piatra 100% naturala si flexibila avand caracteristici superioare care transforma bucataria intr-un spatiu ce impresioneaza vizual.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share