Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Inovație în materie de frumusețe: produse ce conțin Siliciu Bioactivat

Cu toții ne dorim să putem încetini procesul de îmbătrânire a pielii. Unii dintre noi apelăm la intervenții estetice, fie invazive, fie minim-invazive. Însă, sunt și persoane care introduc în rutina de îngrijire a pielii produse ce conțin ingrediente care au rolul de a „umple” goluri. Mai exact, folosesc cosmetice care stimulează sinteza de colagen. Gama Silxpert ne propune soluția pentru o piele mai sănătoasă! Așadar, descoperă în rândurile următoare cum te poate ajuta tehnologia implementată în produsele Silxpert!
Siliciu Bioactivat – principalul ingredient activ al Gamei Silxpert

Siliciu Bioactivat – principalul  ingredient activ al Gamei Silxpert

Colagenul este o proteină care contribuie la menținerea elasticității pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, sinteza colagenului se reduce. Prin urmare, nivelul de elasticitate scade, iar astfel apar liniile fine și ridurile. Siliciul Bioactivat promovează producția de colagen și este ingredientul principal al cremelor ce fac parte din gama Silxpert,  Printre acestea se numără și crema Silxpert Absolute Skin Nutrition, care, pe lângă de Siliciu Bioactivat, conține și alte ingrediente benefice pentru ten. 

Acțiunea multiplă a Siliciului Bioactivat

Trebuie să menționăm un aspect deosebit de important despre Siliciul Bioactivat prezent în aceste produse: tripla sa acțiune prin bioactivare, gradul de absorbție și nivelul de asimilare. Bioactivarea, proces patentat, protejează siliciul de polimerizare spontană. Cu alte cuvinte, odată ce a fost activat, acest mineral rămâne într-o formă monomerică.

În ceea ce privește absorbția mineralului de către piele, aceasta se datorează formei monomerice obținută prin bioactivare. Acest fapt conduce la o răspândire eficientă și la o absorbție rapidă în piele. 

După ce este absorbit, siliciul bioactivat din gama Silxpert este disponibil în plasmă distribuită în întreg organismul. Ca atare, mineralul va acționa asupra reînnoirii și sintezei colagenului, dar și asupra remineralizării colagenului.

Ce alte ingrediente mai conțin produsele Silxpert?

Pe lângă Siliciul Bioactivat, în lista de ingrediente regăsim și acidul hialuronic (care ajută la hidratarea pielii), filtrat de extract de melc (diminuează efectele îmbătrânirii și reduce ridurile fine din jurul ochilor), pudră de perle (hidratează în profunzime și protejează împotirva radicalulilor liberi), aloe vera (recunoscută efectul calmant, hidratant și de rejuvenare a tenului), precum și alte ingrediente la fel de utile în susținerea unei pieli sănătoase.

Câte produse sunt disponibile în gama Silxpert?

Alături de Silxpert Absolute Skin Nutrition, în gama Silxpert, mai regăsim alte 2 creme, cu multe efecte benefice pentru ten. Astfel, regăsim Silxpert Crema Reparatoare, în compoziția căreia se află de asemenea, Siliciul Bioactivat, care repară, protejează, catifelează tenul. De asemenea, putem achiziționa și Silxpert Crema Iluminatoare, tot pe bază de Siliciu Bioactivat și alte ingrediente care ajută la iluminarea și depigmentarea tenului. 

Toate cele 3 produse Silxpert sunt create prin adăugarea și a altor compuși ce ne ajută să susținem sănătatea pielii.

Ce beneficii are Siliciul Bioactivat din gama Silxpert?

Gama Silxpert ți-a stârnit curiozitatea? Te înțelegem. Siliciul Bioactivat regăsit în produsele din această gamă este elementul „vedetă”. Formulele inovatoare pe baza cărora s-au dezvoltat aceste cosmetice încurajează diviziunea sănătoasă a keratinocitelor, care sunt celulele predominante ale stratului superior al pielii, astfel încât să se accelereze procesul prin care pielea se regenerează. 

Mai mult, acest mineral disponibil într-o formă bioactivă, favorizează activitatea fibroblastelor, celulele responsabile pentru producerea de colagen și elastină, pentru a proteja pielea împotriva efectelor nocive ale razelor UV.

Formulele produselor promovează legarea încrucișată a colagenului de tip 1, consolidând structura pielii și îmbunătățind fermitatea și tonusul acesteia.

Prin creșterea sintezei receptorului CD44 (acidul hialuronic), produsele din gama Silxpert contribuie la menținerea nivelului optim de acid hialuronic în piele, asigurând hidratarea și volumul adecvat pentru un aspect sănătos și tânăr.

Așadar, aceste produse inovatoare ne ajută să obținem o piele sănătoasă, fermă și luminoasă, promovând un aspect radiant și tânăr de-a lungul timpului. Descoperă întreaga gamă Silxpert și bucură-te de avantajele utilizării acesteia!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share