Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Intalnire de coaching, 13 noiembrie: Despre traditii, valori si identitate cu irlandezul Peter Hurley

Peter-HurleyPeter Hurley este un irlandez îndrăgostit de Maramureș și de România, aflat intr-o permanenta cautare a spiritului romanesc. A venit in Romania in urma cu 20 de ani si… a ramas aici. I-au placut oamenii, i-au placut locurile, i-au placut traditiile. Mai mult decat atat, Peter a facut o misiune din a promova Romania, asa cum este ea cu adevarat.

A pornit deci in cautarea esentei Romaniei, a acelui ceva care l-a facut inca de la inceput sa se stabileasca aici, in cautarea adevaratelor valori care stau la baza identitatii noastre nationale si chiar, cum ii place lui Peter sa spuna, a farmecului poporului roman. In noiembrie 2012, Peter Hurley a pornit într-o călătorie de 650 de kilometri, singur, pe jos, având ca unică sursă de supravieţuire bunătatea și ospitalitatea oamenilor. A mers de la Cimitirul Vesel din Sapanta până la Muzeul Național al Țăranului Român din Bucuresti, parcurgând câte 30 de km pe zi. Ceea ce si-a propus Peter a fost sa verifice daca un pelerin poate traversa România de la nord la sud, bazându-se doar pe ospitalitatea românilor. A descoperit ca da si, douăzeci şi sase de zile mai târziu, in decembrie 2012, ajungea la destinație.

Experientele si lectiile de viata pe care i le-a oferit aceasta calatorie le-a transpus apoi in cartea sa, “Drumul Crucilor” si, de asemenea, ne va povesti despre ele in cadrul intalnirii de coaching de joi, 13 noiembrie.

Va asteptam alaturi de noi daca vreti sa redescoperiti traditiile, valorile si spiritul romanesc si, prin ele, valorile si identitatea personala.

Evenimentul se va desfasura in limba romana, este realizat in colaborare cu Grupul de initiativa pentru infiintarea Fundatiei Comunitare Dambovita, coordonat de catre Irina Constantinescu, si sustine amenajarea centrului de invatare alternativa “Invatam Altfel” din satul Candesti, judetul Dambovita.

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere

Intalnirile de coaching din Targoviste www.coachingtargoviste.lew.ro se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea lor la nivel personal si/sau profesional. Proiectul a fost initiat de catre Alina Goanta, Life&Business Coach 

Evenimentul se deruleaza dupa urmatorul program:

17.45-18:00 Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:00-18.15 Prezentarea invitatului din acea seara
18.15-19.15 Discurs sustinut de catre invitatul serii pe un subiect de dezvoltare personala, include sesiune de intrebari si raspunsuri

19.15-19.30 Pauza
19.30-20.15 Sesiune de coaching de grup, facilitata de catre Alina Goanta, Life&Business Coach
20.15-20.30 Sesiune de feedback si extragere castigatori tombola

Investitia pentru participarea la eveniment este de 20 RON si se achita inainte de inceperea evenimentului.

Evenimentul se desfasoara in sala de conferinte a Bibliotecii “Ion Heliade Radulescu” Dambovita, situata pe str. Stelea, nr. 2, Targoviste.

Pentru inscriere, avem rugamintea sa completati formularul de inregistrare de la acest link.

Va asteptam alaturi de noi la intalnirile de coaching!

 

Echipa de Coaching in Targoviste

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">