Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Intalnire de coaching, 8 mai: Fii eroul din povestea vietii tale

Inca din perioada copilariei ne fascineaza povestile si ne lasam fermecati de eroii acestora, de curajul, de istetimea si de puterea lor de a invinge orice obstacol. In secret, ne-am dori ca intr-o zi sa putem fi si noi ca ei. Oare este asta posibil?

Te invitam sa cautam impreuna raspunsul la intalnirea de coaching de joi, 8 mai. De aceasta data vom vorbi despre eroi, despre povesti, despre tine si despre viata ta.

Care este tema evenimentului?
Prezentarea sustinuta de invitata noastra, Malina Ana Chirea, are la baza cartea “Eroul cu o mie de chipuri” scrisa de Joseph Campbell. Joseph Campbell a studiat basmele, miturile si legendele din lumea intreaga si a descoperit ca povestea fiecarui erou cuprindea aceleasi etape. Fiecare erou avea o misiune de indeplinit, o serie de temeri si obstacole care apareau in indeplinirea acelei misiuni si prin depasirea carora eroii isi invingeau limitele, descoperind tot mai mult din potentialul lor.
Aceste etape au fost incluse de catre Joseph Campbell in ceea ce a numit tiparul “calatoriei eroului”, reveland astfel un adevar care ne poate ghida pe toti catre cea mai frumoasa descoperire posibila: nu suntem cu nimic diferiti de eroii din povestile copilariei! Fiecare dintre noi poate fi un erou, atunci cand ne invingem temerile si actionam conform cu potentialul nostru maxim.

Te invitam deci alaturi de noi ca sa vorbim despre:
    Ce poti invata de la eroii din basme?
    Care sunt pasii propriei tale calatorii?

    Ce poti face pentru a deveni eroul povestii care este chiar viata ta?


Cine este speaker-ul?
Malina Ana Chirea este antreprenor social din 2011, unul dintre proiectele dezvoltate de catre ea fiind Asociatia Initiativa pentru Fericire.
Malina este pasionata de dezvoltarea personala, pe care o studiaza si o practica intens de aproximativ 6 ani. In tot acest timp a testat domenii diferite, de la clasica terapie (cognitiv – comportamentala, jungiana, ericksoniana, etc.) pana la programarea neuro-lingvistica, constelatii sistemice, reiki sau coaching (de grup, individual).
In anul 2012 a descoperit psihologia pozitiva si a fost un fel de ‘dragoste la prima vedere’ – este un domeniu care lucreaza si analizeaza individul din perspectiva punctelor lui forte, scotandu-l astfel din ciclul negativ al victimei.
Malina iubeste ceea ce face si se simte foarte norocoasa pentru viata sa. In calitate de antreprenor, intampina multe provocari, insa le considera pe toate ca fiind oportunitati de a creste mai mult. Obiectivul sau personal este sa devina cea mai buna versiune a sa, in fiecare zi.

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere

Intalnirile de coaching din Targoviste  se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea lor la nivel personal si/sau profesional. In Targoviste, initiativa este coordonata de catre Alina Goanta, Life&Business Coach .
.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share