Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Întâlnirea Președintelui CCIA Timiș cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România a vizat rezultate concrete pentru comunitatea de afaceri timișeană

În cursul zilei de 20 aprilie, delegația Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș condusă de Președintele CCIAT Florica CHIRIȚĂ a fost invitată la sediul Ambasadei Republicii Populare Chineze din București la o întâlnire de lucru cu E.S. Domnul Han Chunlin, Ambasador.

După o prezentare succintă a principalilor indicatori economici ai Județului Timiș, a activității CCIAT și a istoricului relațiilor de colaborare cu entități din China, a fost discutată și convenită o agendă de lucru comună pentru perioada care urmează.

Astfel, au fost stabilite următoarele:.
– Organizarea unei misiuni economice timișene de vizitare a CIIE Import Expo Shanghai 2023 (7-11 noiembrie), cel mai mare târg multisectorial de profil din lume;
– Găzduirea la CRAFT în 28 mai a unui eveniment de prezentare a Târgului Shanghai 2023;
– Organizarea la CRAFT în cursul anului 2024 a unei expoziții solo de produse din China.

Totodată, în contextul “Timișoara, capitală culturală europeană”, Președintele CCIAT a propus ca delegațiile culturale chineze care vizitează anul acesta orașul să aibă și o componentă de business, caz în care pot fi organizate forumuri de afaceri și întâlniri de tip B2B.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share