Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Intră în Istorie! Plantează un copac la Mânăstirea Dealu

plantare-copaci

Dacă alții au defrișat avem datoria să refacem natura așa cum a fost. Hai și tu să ajuți la reabilitarea unei zone pusă în pericol de alunecările de teren și vei ține minte toată viața ca ai plantat cu mainile tale un stâlp de susținere pentru natură și pentru oamenii care au nevoie de ea. Sună și câțiva prieteni, s-ar putea să le placă inițiativa ta pro viață, pro natură! Nu uita, sâmbătă de la 8.30!

555 ani de ISTORIE ar putea depinde doar de un gest simplu – plantarea unui copac în aval de Mânăstirea Dealu, zonă care prezintă alunecări de teren pronunțate, acestea putând amenința oricând siguranța lăcașului în care odihnește capul voivodului Mihai Viteazul!

Asociația „Dezvoltarea Europeană a Comunității Locale” – DECL Târgoviște, organizează sâmbătă, 19 noiembrie 2016, o acțiune de plantare de copaci în aval de Mânăstirea Dealu (lângă DJ 718A), începand cu ora 8:30. Scopul acestei acțiuni de voluntariat este de a contribui la stabilizarea terenului pentru a proteja biserica Mânăstirii Dealu.

SUNTEM AȘTEPTAȚI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE!

Este nevoie de cel puțin 100 de voluntari, dar cu cât mai mulți, cu atât mai bine… Avem la dispoziție nu mai puțin de 2000 de puieți pentru a fi plantați. Organizatorii ne roagă să avem o ținută adecvată (îmbrăcăminte și încălțăminte corespunzătoare activității de plantare), sandwich-uri, mănuși, apă…

Toate persoanele interesate de participarea la acțiunea de plantare a puieților pot obține relații suplimentare – contact: prof. MARIA TOMA, tel. 0721537373, email: lumito_2000@yahoo.com

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina de facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1830688737176978/?active_tab=about

Distribuie acest articol Oficial Media
Share