Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Intreventie rapida a Salvamont Dambovita. Dupa acordarea primului ajutor, pacienta a fost preluata de ambulanta SMURD

12314131_431806630346323_1666659116556588326_n

O noua interventie a salvamontistilor damboviteni a avut loc ieri la amiaza, in zona unuia din cele mai vizitate obiective din Muntii Bucegi, mai exact in perimetrul Pesterii Ialomitei.

Cu un timp de deplasare de doar 1o minute, membrii Serviciului Salvamont au actionat si acordat primul ajutor in cel mai scurt timp, dupa care pacienta a fost preluata de un echipaj SMURD. Felicitari  intregii echipe pentru profesionalism si capacitatea de interventie extrem de rapida.

Echipa Salvamont Salvaspeo Dâmbovița
with Ciprian Axinia, Dragos Angheru, Emanuel Cristian, Mihai Acon, Deaconescu Stefan, Marcel Adrian, Popescu Marius, Geo Badea, Vilciu Tibi, Popa Nicolae, Bogdan Bobo, Daniel Cirstea, Petru Acon

Atasam comunicatul primit pe adresa redactiei:

Astăzi, 27 Martie 2016, în jurul orei 16:55,am fost anuntati, printr-un apel telefonic din partea administratorului Pesterii Ialomita, că un copil în vârstă de 8 ani din orasul Braila suferise un accident survenit intr-un moment de neatentie.
Imediat o echipă de salvatori de la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmbovița din zona Peștera s-a deplasarea la locul specificat cu SSV-ului din dotare, ajungand la Pestera in aproximativ 10 minute.
După un control amanuntit al copilului care era constient s-a constatat că este vorba de un traumatism cranio-facial, multiple escoriatii, un hematom la nivelul ochiului stang si epistaxis.

Victima a fost adusă în siguranță la Baza Salvamont Salvaspeo Dâmbovița din zona Peștera unde i s-a acordat primul ajutor apoi a fost solicitat un echipaj al ambulantei pentru transport la cea mai apropiata unitate sanitara.
Un echpaj Smurd a sosit la Baza Salvamont Salvaspeo Dambovita la ora 18:05 preluand pacienta.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin