Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

EU Sunt Universul Si Tu Imi Ceri…

universul

Eu sunt Universul si tu imi ceri: Vreau sa am mai multi bani; Vreau sa am locul de munca preferat; Vreau sa fiu cineva in viata; Vreau sa am o sotie/sot inteligent si bogat. Universul raspunde: „Ok, o sa ai (experienta de a VREA) ceea ce iti doresti”.

In ultima perioada am cercetat in profunzime cum functioneaza Universul in relatie cu ceea ce cerem noi si am descoperit ca universul ne ofera exact ceea ce cerem. In contextul dat, el ne ofera EXPERIENTA pe care noi o cerem si ne indeplineste exact ceea ce vrem.

Daca tu iti doresti sa ai un Ferarri rosu, Universul iti va indeplini cererea (experienta) si iti va da ceea ce ai cerut sa traiesti: Experienta de a nu avea un Ferarri, pentru ca tu il ceri; iar El intelege ca inca nu il ai si te va lasa sa traiesti experienta pe care o ceri.

Autorii cartilor de dezvoltare personala si spirituala vorbesc despre acest lucru si spun ca ceea ce ne dorim vom obtine. Au dreptate, pana la modul cum formulezi cererea. „A VREA” sa obtii ceva, ii spui Universului ca Tu inca nu aiceea ce vrei si doresti sa traiesti experienta lui „A VREA”. Adica o stare continua de a dorii sa traiesti experienta de a nu avea bani, de a nu avea relatii, de nu a avea calatorii. Cu cat iti doresti mai tare un lucru cu atat tu il indepartezi de tine.

Spre exemplu spun: „Imi doresc sa am casa mea si o femeie frumoasa”. Iar Universul raspunde: „Asa va fii!”. El ar mai continua de aici: „Daca inca nu ai, eu iti voi INDEPLINI aceasta dorinta, de a nu avea. Faca-se voia ta!”

Iisus le-a spus oamenilor acum 2000 de ani: „Cere-ti ca si cum ati primit deja”.

Adica am putea sa formulam in felul urmator: „Multumesc, Creatorule (Dumnezeule), pentru casa minunata si potrivita pentru mine si pentru scopurile mele.”, „Multumesc, Creatorule, pentru femeia minunata pe care mi-am dorit-o din totdeauna.”, „Multumesc, Doamne, pentru succesul din viata mea.”

Acum dupa ce am cerut ceea ne dorim mai apare o problema.

Noi nu ramanem constanti in ceea ce cerem

Spunem: „Astazi ma simt ca si cum as avea nevoie de mai multa iubire si afectiune si as vrea ca cineva sa imi ofere iubire si apreciere”. Maine: „Trebuie sa platesc facturile si datoriile si imi doresc sa am bani sa scap odata de ele”. „Poimaine simt ca am nevoie de o vacanta si imi doresc cateva zile libere”.

Problema apare cand noi nu ramanem concentrati pe un lucru si cerem ceva diferit in fiecare zi.

Una este sa fii un om bogat plin de bani si alta este sa fi un om de succes si plin de faima. Sunt doua dorinte care uneori nu se completeaza una pe cealalta. Spre exemplu, daca ai scris o carte care aduce lumina in mintiile oamenilor, poti dobandi faima si aprecierea oamenilor, dar nu castigi si cati bani ai nevoie.

Cer sa am un partener de viata care sa ma aprecieze si apoi imi schimb gandul si imi doresc sa calatoresc cu prietenii in lume. Ceea ce incerc sa iti transmit este ca daca nu ramanem concentrati (constanti) pe un singur gand care sponsorizeaza ceea ce noi cerem, noi ne Schimbam si ne Recreem realitatea in fiecare moment.

Cei care au ajuns la maiestrie si au inteles legile naturale ale Universului, raman concentrati mai multe zile pe un gand. Mediteaza si contempleaza zilnic ceea ce vor sa obtina. Cu cat iti programezi mai mult mintea sa produca ganduri doar catre o anumita directie, pentru o anumita perioada de timp, cu atat mai repede vei creea ceea ce vrei sa obtii.

Eu sunt Universul si tu imi ceri sa… Dar hotaraste-te odata ce vrei sa ai. Intr-o zi vrei ceva, in alta zi vrei altceva si asa nu vei avea timp sa te bucuri si sa ai ceea ce ceri. Te razgandesti si iti schimbi dorintele in fiecare zi. Ia-o mai usor, ia-le pe rand si lasa Universul sa isi faca treaba.

Cea mai inalta forma de a cere este ca in timp ce ceri sa fii recunoscator. Si stii asta, ai mai auzit-o de 1000 de ori pana acum. Iar o formulare plina de recunostinta este urmatoarea: „Multumesc, Doamne, pentru banii pe care ii primesc in fiecare zi din mai multe locuri”. „Multumesc, Doamne, pentru succesul in activitatile zilnice pe care le fac!”. „Multumesc, Doamne, pentru ……..(completeaza cu ce vrei) !”.

Ce incerc eu sa iti transmit prin acest articol este ca modul cum gandim creaza realitatea, iar un mod prielnic pe care il putem adopta este prin „metoda” de a Crea. Noi suntem facuti dupa chipul si asemanarea Universului (Dumnezeu), adica suntem creatori. Daca mergi in bucatarie si pregatesti ceva de mancare, Tu nu faci mancare, Tu CREEZI. Daca adaugi incredientul secret (Dragostea), vei avea cea mai buna supa din Univers. Noi Toti Suntem Una si Toti Suntem Creatori.

Cum sa cream conform Universului?

In mod natural noi cream in ordinea urmatoare: GAND -> CUVANT -> FAPTA.

Tot ce ai creat astazi in viata ta a pornit de la un GAND. Totul a inceput cu un gand de baza, care sponsorizeaza, primul gand despre ceea ce ai vrut sa obti. Bun, acum ca ai GANDIT ceea ce vrei, ai inceput sa vorbesti despre asta, spunandu-ti tie insusti sau vorbindu-le celorlalti oameni prin CUVINTE.

Cuvintele creaza vibratii in realitatea noastra relativa unde putem sa Materializam tot ceea ce Gandim.

Dupa ce am Gandit (produs un gand), am creat prin Cuvant, apoi am trecut la Fapta.

Un exemplu: Imi este foame (GAND). Ma duc sa mananc (CUVANT-Afirmare). Imi pregatesc mancarea (FAPTA).

Dupa acest model noi ne cream realitatea noastra pe care o traim. Am mai descoperit ceva si anume ca tot prin acest procedeu de Creatie poti sa schimbi ceva ce ai Creat deja. Cu alte cuvinte, daca ai creat un obicei sau un comportamentpe care vrei sa il schimbi, este necesar sa inversezi procesul.

Danut Ionescu

Citeste mai multe pe dezvoltareumana.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share