Investitorii față în față cu reprezentanții UAT-urilor hunedorene

Oportunitățile de investiție trebuie aduse în fața investitorilor prin promovarea obiectivelor în mod direct. La Deva a început maratonul de business,  împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER) și Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu (CFAS). Prima întâlnire a fost organizată între membrii camerei, clubului și primari din județul Hunedoara.
 În urmă cu câteva luni, la inițiativa prefectului Marian Petru Călin  s-a creat la nivelul Instituției Prefectului ”Biroul de Investiții”, iar prin activitatea acestuia s-a creat baza de date cu peste 1.000 de hectare de teren disponibil la nivelul județului și peste 82.000 de mp. ”Am avut o discuție deschisă atât despre oportunități de investiție dar și despre politici publice care vor îmbunătăți activitatea administrației publice. Inițiativa noastră, de a aduce în fața primarilor investitori din grupul francez este prima inițiativă de acest fel în județul nostru, iar în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, mă voi ocupa cu prioritate de atragerea de investitori în județul nostru. Este important să prezentăm oferta noastră a județului către marile companii care sunt interesate de business. Totodată, am adus alături și instituțiile deconcentrate care au rol de avizare sau de atragere a fondurilor europene.” a declarat Prefectul județului Călin Petru Marian.
La întâlnire au participat: Jerome FRANCE – Vicepresedinte CCIFER;  Cosmin SOAITA – Membru Board CFAS; Adriana Record – Director executiv CCIFER;  Nicolae Florin OANCEA – Primar, Primaria Municipiului Deva; Alin Țambă – Vicepreședinte Consiliul Județean; Gelu Ovidiu TIRIAN – Decan, Facultatea de Inginerie Hunedoara, Universitatea Politehnică din Timișoara;  Răzvan ITU – Universitatea din Petroșani; Cristian BRAILOIU – Regional Corporate Sales Manager Orange
 Aurel CIRSTEA – Business Development Manager for Transilvanya CTP;   Claudiu DRAGUT – ICT Business Development Manager Orange;  Crinela Gafton – director Camera de Comerț și Industrie Hunedoara.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share